ZMIANY ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: ZMIANY ? (/Temat-ZMIANY-25441) |
ZMIANY ? - BizNET - 14-12-2008 12:52 Witam Myślę że trzeba wprowadzić jakieś zmiany na forum. Sam po sobie widzę że nie chętnie wracam na nie. Musimy wprowadzić jakieś ciekawe projekty które przyciągną i zainteresują naszych userów. Może jakieś konkursy ? Może macie jakieś ciekawe propozycje które warto było by wdrążyć ? :-) - JereManU - 16-12-2008 14:13 Kiedyś wspominałeś o przejściu na IPB. :> Może jakieś konkurs z okazji kończącego się roku - na najaktywniejszego usera, najbardziej pomocnego etc. W końcu jakaś reklama z zebranych pieniędzy. Dodatkowo możemy przecie wstawić jakieś reklamy na forum - zysku szłyby na nagrody w jakichś konkursach. Btw. coś trzeba zrobić z stat24 - ostatnio wycwanili się i wstawiają popup'a... Można zmienić na inny system monitorowania statystyk. - BizNET - 16-12-2008 16:26 Cytat:W końcu jakaś reklama z zebranych pieniędzy. Niektórzy sponsorzy nie zgadzają się na taką opcję. Cytat:Dodatkowo możemy przecie wstawić jakieś reklamy na forum - zysku szłyby na nagrody w jakichś konkursach. Ok więc co byś proponował? Cytat:Btw. coś trzeba zrobić z stat24 - ostatnio wycwanili się i wstawiają popup'a... Można zmienić na inny system monitorowania statystyk. Jesteś pewien że reklamy są właśnie przez skrypt tych statystyk ? Dzięki za udział w temacie :-) Pozdrawiam - makaj - 16-12-2008 16:32 Ja nie będę się produkować, bo czasem mam wrażenie, że piszę do samego siebie... - BizNET - 16-12-2008 16:50 bo tak jest najłatwiej... :-| - JereManU - 16-12-2008 17:57 Cytat:Niektórzy sponsorzy nie zgadzają się na taką opcję. Przy zbiórce było pisane, że na reklamę, server i domenę. Ich problem. Poza tym ranga Sponsor była na 2 miesiące, więc większości trzeba ją zdjąć. BizNET napisał(a):Ok więc co byś proponował? Skoro AdSense się nie da, to może AdBid, jakiś PP typu mBank, Złote Myśli etc. BizNET napisał(a):Jesteś pewien że reklamy są właśnie przez skrypt tych statystyk ? Tak. I te konkursy na koniec roku... makaj, wypowiedz się. :> Ja zawsze słucham. - BizNET - 19-12-2008 13:41 Co myślicie o takim podsumowaniu roku 2008 ? Zrobilibyśmy konkurs najlepszych userów, najbardziej pomocnych itd.. Mogli byśmy też zrobić kategorię dla właścicieli polskich firm GPT i przyznać im jakieś skromne nagrody i wyróżnienia ;-) Myślę że to było by ciekawe i takie może oderwanie od codziennej monotonni klikania przez userów. Co Wy na to? Jeśli się zgadzacie może proponujcie jakieś kategorie itd... A zwycięzców chyba typowalibyśmy drogą głosowania, i myślę by ankiety otworzyć np: 1 stycznia. Proszę o komentarze i ewentualne podpowiedzi :-) - JereManU - 19-12-2008 14:11 Jestem zdecydowanie na tak, sam proponowałem coś podobnego. Jednakże musimy to zrobić trochę inaczej aniżeli na szuwi. Nagrody? - BizNET - 19-12-2008 14:43 Cytat:Jednakże musimy to zrobić trochę inaczej aniżeli na szuwi. Nie rozumiem... Cytat:Nagrody? Może jakieś dyplomy, nagrody pieniężne itd, reklama ? - JereManU - 19-12-2008 15:14 BizNET napisał(a):Nie rozumiem... Inne kategorie etc, ogólnie wszystko powinniśmy trochę unikalnie zrobić... BizNET napisał(a):Może jakieś dyplomy, nagrody pieniężne itd, reklama ? Hmm, moje propozycje: dyplom (dobry pomysł ^), wykonany ładnie graficznie, ew. dodatkowo jakiś emblemat 1, 2, 3 msc cy coś podobnego link w stopce na miesiąc/dwa/trzy kolorowy nick ^^ ranga VIP nagrody pieniężne (tylko skąd?...) Coś jeszcze np? |