Google Adsense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Google Adsense (/Temat-Google-Adsense-25351) |
Google Adsense - ReXXX - 02-12-2008 06:52 Mam pytanie odnośnie Google Adsense Dostałem już dużo wypłat tylko za każdą idę do urzędu i płace podatek dochodowy (19%) W urzędzie dostałem numer NIP itp. (można iść z rodzicami i nawet jak masz 16 czy 13 lat to ci to zrobią) Czy są jakieś sposoby ominięcia jego ??? Np.Trzeba odprowadzać od zysku a jak zarobie i kupie serwer (mam na to papiery) to mój dochód wynosi 0 czy tak da się zrobić ??? - BizNET - 02-12-2008 16:18 Cytat:Np.Trzeba odprowadzać od zysku a jak zarobie i kupie serwer (mam na to papiery) to mój dochód wynosi 0 czy tak da się zrobić ??? Tak da się to zrobić jeśli prowadzisz działalność gospodarczą. Wtedy nazywa się to Koszta uzyskane na drodze do osiągnięcia zarobku. Czyli w Twoim przypadku serwery, domeny, reklama itd. Osoba prywatna nie może takich rzeczy robić. - ReXXX - 02-12-2008 16:20 BizNET, szkoda bo to mnie dobija co dostanę kasę to biegiem do skarbówki :-( - Kamil900 - 17-12-2008 21:35 żyjemy w Polsce i to jest nasz obowiązek ... niestety |