[NOWY] clickersheaven.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [NOWY] clickersheaven.com (/Temat-NOWY-clickersheaven-com-25293) |
[NOWY] clickersheaven.com - Boro! - 24-11-2008 21:32 Cześć! Jakiś czas temu znalazłem buxa który oferuje duże zarobki jak na reali buxów najpier pomyslałem że to scam ale cczy nie warto spróbować ?? Oto co oferuje nam bux Wartość reklam 0.02$ za klik Minimum do wypłaty 10$ może wydawać się duże ale przy 0.5$ zarobku dziennie samemu to nic :-) Firma Płaci na PayPal i AlertPay ! Ilość Linków Aktualnie 24 Przykładowe zarobki: Klikasz 25 reklam dziennie = $0.5 20 refów klika 25 reklam dziennie = $10 Twoje dzienne zarobki = $10.5 Twoje tygodniowe zarobki = $70 Twoje miesięczne zarobki = $300 Zapraszam do rejestracji [center]Rejestracja[/center] - doiy - 24-11-2008 21:37 "Clickersheaven.com:[...]standard members can only cash out for ads." Czy to prawda, że standard może zamienić kasę tylko na reklamy? Jak dla mnie to scam. Jeżeli dają 2 centy za link to nie powinni dawać 25 reklam i odwrotnie, jeżeli dają 25 reklam to nie powinni dawać 0.02$ za klik. - Boro! - 24-11-2008 21:38 Tego nie wiem.. Ale zaraz poczytam [NOWY] clickersheaven.com - Killer - 28-02-2012 07:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |