Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Śmieszne i ciekawe - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Śmieszne i ciekawe (/Temat-Smieszne-i-ciekawe-25142)

Śmieszne i ciekawe - Sniechu - 12-11-2008 19:31

Witam!

Pomyślałem, że można by stworzyć temat, w którym wklejalibyśmy śmieszne rzeczy (np. kawały) lub ciekawe (różne prezentacje itp.). Proszę tylko o wklejanie najśmieszniejszych kawałów, żeby nie zrobił się tu bałagan.

A więc zaczynajmy:
Mam dla Was cztery prezentacje, które warto obejrzeć. Przy niektórych trochę się pośmiejecie (przy podstawce nawet prawie z krzesła spadłem). Jak Wam się spodobają, to możecie przekazać znajomym. Po obejrzeniu (wszystkie do ściągnięcia z linków poniżej - około 6,66mb) zapraszam do komentowania i dawania swoich propozycji.

Pozdrawiam!

Podstawka, Prezydenci - jak dla mnie zarąbiaszcze :-), Prison Break Puppy - patrzcie cały czas na tego Beagla, Czego to ludzie nie potrafią zrobić?.

- Bloodme - 12-11-2008 19:57

To ja zacznę od wrzucenia paru fotek :-P

1.[Obrazek: attentezf9.th.jpg][Obrazek: thpix.gif]
2.[Obrazek: kobietaux1.th.jpg][Obrazek: thpix.gif]