Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bukmacher z bonusem bez depozytu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Bukmacher z bonusem bez depozytu (/Temat-Bukmacher-z-bonusem-bez-depozytu-25131)

Strony: 1 2

Bukmacher z bonusem bez depozytu - Sniechu - 11-11-2008 17:43

Witam!

Chciałbym zacząć moją przygodę z bukmacherami na własną rękę, ale za bardzo nie mogę znaleźć jakiegoś bukmachera, gdzie dostałbym jakiś mały bonus (żeby kilka zakładów móc obstawić) bez depozytu (czyli np. rejestruję się i dostaję 10zł na zakłady). Obiecuję, że jak mi pomożecie w znalezieniu takiego, to zapiszę się z Waszego reflinka (jeśli istnieje coś takiego w bukmacherach). Jeśli nie ma takich z bonusem bez depozytu, to wypiszcie mi takie z minimalnym depozytem 10PLN. Z góry dzięki.

Pozdrawiam!

- shpaq - 11-11-2008 17:46

w BetGun minimum depozytu to 16PLN, stawki od 1PLN, kursy zazwyczaj wyższe niż u konkurencji, dlatego tam gram, i polecam Wink
Dają jakiś bonus na powitanie, chyba 30% od depozytu, ale trzeba ileśtam razy obrócić xD

EDIT: to się nazywa promocja starter, i działa, jeśli wpłaci się kasę nie później niż 30 dni po rejestracji Wink

- Sniechu - 11-11-2008 17:50

shpaq, szkoda, że minimum wynosi 16PLN, ponieważ w takim wypadku będę musiał wymienić $ z AP :-(. Zastanowię się jeszcze a tymczasem może znacie jakieś z minimum wpłaty 10PLN? Albo najlepiej z bonusem startowym bez depozytu? W pierwszym poście jest pomyłka, oczywiście nie chodziło mi o 10$ a 10PLN :idea:

- shpaq - 11-11-2008 17:58

Myślałem, że masz 10$, to by było więcej niż 16PLN :idea:
:?: Z darmowym bonusem, to może by się coś znalazło, ale ja nie mam czasu teraz, musze się uczyć biologii :lol:

- BloodAngels - 11-11-2008 19:47

Ja polecam Bet-at-home:-)))
Tam chyba jest minimum 1 zł niewiem nawet :idea:
I wypłata również bez minimum

Prawie najwyższe kursy we wszystkich bukach

Dostajesz 100% bonusu do 77 zł
musisz obrócić 3 razy i to wszystko :idea:
Dam linka jak jest :->

- mjs17 - 11-11-2008 20:00

BloodAngels, nie prawda minimum wpłaty wynosi 10 zł i wypłaty też 10 zł

- Sniechu - 11-11-2008 20:02

No to spoko. O taki właśnie buk mi chodziło. Jak nie ma darmowych, to taki z minimum wpłaty 10PLN. Tylko martwi mnie to, że wydaje mi się, że już się tam rejestrowałem, ale nie przyszedł mi mail aktywacyjny (i to na gmaila :-() nie wiem, co mam zrobić...

- mjs17 - 11-11-2008 20:07

pewnie dlatego ci nie przyszło bo coś źle wpisałeś ja kiedyś rejestrowałem się jak jeszcze nie miałem 18 lat i brakowało mi dwa miesiące to zamiast 09.89 wpisałem 07.89 tak jest wszystko ok zarejestruje cię i wszystko w porządku z wypłatami też problemu nie ma bo wystarczy mieć tylko konto bankowe z zgadzającymi się danymi co podałeś na koncie b-a-h ale jest kłopot z przypomnieniem pinu i hasła do konta jak zapomnisz wystarczy ze coś źle wpisze i już ci nie przyjdzie miałem tak samo ale przypomniało mi się o tej dacie i po 5 minutach meil już był wysłany

- Sniechu - 11-11-2008 20:09

mjs17, tylko, że ja się tam zarejestrowałem jako rodzice, podałem poprawne dane, datę urodzenia sporo powyżej 18 lat. Mail mi nie przyszedł za to newsletter od b-a-h mi ciągle przychodzi. Nie mam tego pinu i hasła do konta, bo go nie dostałem :-(

- mjs17 - 11-11-2008 20:10

spróbuj jeszcze kilka razy może się uda bo czasami różnie

masz jeszcze 2 sposoby aby otrzymać numer konta i pin

1.wysłać do nich meila ale to jest raczej mąło prawdopodobne bo musiałbyś podać numer konta

2. zadzwonić do biura obsługi