[Nowy]Euro2Cash.com Francuski Surfbar - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [Nowy]Euro2Cash.com Francuski Surfbar (/Temat-Nowy-Euro2Cash-com-Francuski-Surfbar-25089) |
[Nowy]Euro2Cash.com Francuski Surfbar - flash79 - 09-11-2008 16:48 Witam i przedstawiam nowego francuskiego surfbara,z tego co przeczyta?em to minimum do wyp?aty jest 2âŹ,jest to taki sam surfbar jak SweetBarre czy goldbarre. Kliknij ten LINK aby sie Zapisac Jeszcze wszystkiego nie przeczyta?em ale zapowiada si? nie?le :lol: to s? pytania i odpowiedzi z tej strony: S? one przeliczone na euro na koniec miesi?ca. Mo?esz zobaczy? list? konwersji zwany "kurs wymiany" tutaj. 2: Mam Mac, w jaki sposób? Pytania techniczne, pasek jest aktualnie dost?pny dla platform Microsoft Windows. Jednak naszego zespo?u wkrótce rozpocz?? tworzenie bar dla Mac OS X i Linux. 3: Jak d?ugo Pan wys?a? p?atno?ci? PayPal transfery s? dokonywane w ci?gu 20 dni roboczych, p?atno?ci czekiem lub przelewem bankowym mo?e trwa? d?u?ej (ze wzgl?du na transport etc ...). 4: Dlaczego zastanawiam si? kody kreskowe? Dla jednego prostego powodu, nie mamy mo?liwo?ci wiedz?c, je?li za ekranie lub nie i poprzez stosowanie kodeksu "obecno??", który pojawia si? w przypadkowych odst?pach czasu, mo?emy z?o?y? inwazyjny bez weryfikacji. Masz trzy minuty, aby wprowadzi? kod, który b?dzie wy?wietlany. 5: Co si? stanie, je?li nie reaguje na kod? Na pocz?tku jest to b?ahy, ale system b?dzie ?ledzi? liczb? razy pacjent nie reaguje, a od pewnego progu b?dzie odejmowanie punktów na koncie. Na stronie administratorzy mog? równie? wysy?a? zobaczysz ostrze?enie do zamkni?cia konta, je?eli nadu?ycie jest potwierdzone. 6: A je?li ja jestem brakuje krótkim czasie? Je?li nie brakuje, nale?y u?y? trybu gotowo?ci dost?pne poprzez klikni?cie prawym przyciskiem myszy na pasku zada? reklamowych. [ Dodano: 2008-11-10, 15:59 ] przelicznik to 0,25⏠za 1000 punków - zbigi20 - 18-11-2008 18:26 mam pytanie czy wam ten surfbar działa normalnie bo ja od paru dni mam taki napis: Barre actuellement en cours de modification de haute importance. wcześniej było wszystko dobrze, może coś odinstalowałem i nie działa. - JereManU - 18-11-2008 18:30 Trwają jakieś prace nad barrem. - flash79 - 22-11-2008 10:38 :-P juz dzia?a :-P :-P - lech79 - 02-12-2008 18:08 fajny ten surf bar zarobiłem prawie 0,50⏠a mniałem 3700 ptk :-> :-> - wojadann - 08-12-2008 18:51 I co z tego, że zarobiłeś 0,50Euro? Podnieśli minimum na 15 Euro i bez poleconych to będziesz zbierał 69 i pół dnia (przy założeniu włączonego surfbara przez 24 godziny na dobę) [Nowy]Euro2Cash.com Francuski Surfbar - Kilol - 11-03-2011 01:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |