[SCAM] EuroBux - eurostacja.net/bux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] EuroBux - eurostacja.net/bux (/Temat-SCAM-EuroBux-eurostacja-net-bux-25077) |
[SCAM] EuroBux - eurostacja.net/bux - szymek00 - 08-11-2008 15:38 EuroBux - eurostacja.net/bux BUX WYSTARTOWAŁ DZISIAJ Standard 0,25gr za klik 100% poleceni minimum 5zł na konto bankowe 10 linków Premium 1gr za klik 100% poleceni minimum 5zł na konto bankowe 15 linków Adminem jest uczciwy admin Forsiaka - marti :-| Przy rejestracji trzeba podać prawdziwe imię i nazwisko jeśli chce się otrzymać wypłatę :-P Jeśli nie mamy konta w MBanku, a w innym banku musimy też podać prawdziwy adres itd. http://eurostacja.net/bux/index.php?ref=sr00 REJESTRACJA - JereManU - 08-11-2008 15:39 Admin Forsiaka to scammer, już raz oszukał ludzi i zamknął stronę. To tak nawiasem. :-P - Sniechu - 08-11-2008 16:35 Dodaj [TAGI] :-) - krolu116 - 08-11-2008 16:45 JereManU napisał(a):Admin Forsiaka to scammer, już raz oszukał ludzi i zamknął stronę. To tak nawiasem. :-P Dokładnie, nie radziłbym tam klikać - doiy - 08-11-2008 17:57 Poza tym 2,5 grosza dziennie to niezbyt dużo :-P - BloodAngels - 08-11-2008 20:17 A ile błędów na samej stronie głównej :-P Nie polecam :-> - szymek00 - 10-11-2008 11:49 JereManU, krolu116, webmaster zrezygnował z forsiaka więc marti chciał go komuś oddać za darmo ale nikt nie chciał więc go usunął, to była dobra firma... doiy, po to są poleceni :-P A premium bardzo fajne jest :-) BloodAngels, admin na razie wszystko poprawia i tłumaczy :-| Ja polecam! :-P [ Dodano: 2008-11-10, 13:41 ] A oto słowa admina: Cytat:Informuje, iż zrezygnowałem z Forsiak.pl temu, iż forsiak miał dziury i były włamania. Brak odpowiednich zabezpieczen zmusiły mnie do likwidacji forsiaka. Lecz wypłacalny byłem i dużo osób ode mnie wypłatę otrzymało ! Forsiak zle naliczał zarobione pieniądze itp nie miałem innego wyjścia. Lecz postąpiłem tak że napisałem mejla wczesniej o rezygnacji a nie uciekłem bez słowa! [ Dodano: 2008-11-10, 19:32 ] tylko teraz po rejestracji otrzymujemy bonus 15gr! Jest konkurs na poleconych (nagrodą jest konto premium na rok). Jest też serwis społecznościowy buxa (informacje, rozrywka itd.) - http://www.eurobux.socjum.pl Pozdrawiam! - eurobux - 11-11-2008 13:18 Witam Jestem adminem własnie tego buxa tzw Marti Tak jak to kolega wytłumaczyłem iż zamknąłem forsiaka niezależnie ode mnie Forsiak zle naliczał wynagrodzenie, były włamania. Nie poradziłem se z nim wieć NAJPIERW wysłałem mejla z informacją o rezygnacji a nie uciekłem tak ooooo odrazu Chciałem zeby ktoś forsiaka przejął ale nikt zbytnio chętny nie był bo defakto trzeba go najpierw naprawić itp a ja nie wiedziałem co. Wypłacalny byłem i np krolu116 wie o Tym i inni też Dowody wypłacalności mam Scammem nie jestem otóż temu ze scamm ucieka z pieniedzmi i bez żadnego słowa A wogóle tłumaczą się winni ja krótko wyjaśniłem sytuacje więc jeśli chcecie zarobić zapraszam Ja mam zaplecze reklamowe np Pakiety połączone z reklamą w radiu eurostacja. Więc powinno zadziałać reszta należy do Was jak będzie się Razem współpracować Pozdro :arrow: - krolu116 - 11-11-2008 15:49 eurobux napisał(a):Witam Taa... 10zł wyplacone a 30zł stracone... eurobux napisał(a):Dowody wypłacalności mam A choćby admin bux3.com, przecież też był wypłacalny jak większość SCAMiarzy. Każdy na początku płaci. eurobux napisał(a):Scammem nie jestem otóż temu ze scamm ucieka z pieniedzmi i bez żadnego słowa Ja nie widzę różnicy między ucieknięciem z pieniędzmi bez żadnego słowa a ucieknięciem z pieniędzmi z wytłumaczeniem. Jeśli rzeczywiście chciałbyś być uczciwy powinieneś zwrócić zainwestowane pieniądze lub chociaż wymienić je na refków lub/i premium w EuroBuxie. Tyle z mojej strony :-> - eurobux - 11-11-2008 15:56 jak wspomniałem wcześniej system zle naliczał kase wiec nie wiem ile defakto kto zarobił |