Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Reffbackowa Rewolucja - tego tu jeszcze nie bylo - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Reffbackowa Rewolucja - tego tu jeszcze nie bylo (/Temat-Reffbackowa-Rewolucja-tego-tu-jeszcze-nie-bylo-24909)

Reffbackowa Rewolucja - tego tu jeszcze nie bylo - fusek1 - 28-10-2008 18:22

Mam zaszczyt zaproponować wszystkim tu wszem i obec obecnym użytkownikom rewolucyjny reffback w świetnym programie - Ecbarre.com:-)

Ecbarre.com to nowa francuzka firma placaca Nam za prace przy komputerze z odpalonym ich programem(tzw. surfbarem)w ktorym sa wyswietlane banerki. Program jest umieszczony u gory ekranu monitora (mozna tez zminimalizowac go do paska zadan) Podczas jego pracy otrzymujemy punkty (okolo 50-100) na godzine pracy ,ktore z koncem miesiaca wymieniane sa na pieniazki (przy kursie okolo 1000pkt = 10Ec stawka comiesiecznie wzrasta:-))))

Mamy dziesiec poziomow poleconych:

30, 20, 10, 5, 3, 2, 2, 1, 1, 1%.

Dodatkowo mozemy tu zarabiac rozwiazujac pewne zadania i odbierajac maile, oraz klikajac w banerki na stronie sekcja

Minimum potrzebne do wyplaty to tylko 15 Euro platne na Paypal

Niby dużo ale jednak nie:-) Ja już dostałem dwie wypłatki;p

Moja oferta:

1 ) Każdorazowo za wysurfowanie 1000 punktów dla mnie zapłacę Wam 75 % wartości tego co dla mnie zarobiliście po kursie z zeszłego miesiąca na pp/ap :-)
lub
2) Reffback płatny raz w miesiącu w wysokości 85% tego co dla mnie zarobiliście:-)

Link bo zapisu:

http://www.ecbarre2.net/?ref=1007

Opis surfbara:

http://fusek1984.fm.interia.pl/ecbarre.html

- Bloodme - 28-10-2008 18:54

Wypłacalny jest ten surfbar?

PS I jak się zarejestrować? Nie rozumiem ani trochę francuza :-P

- JereManU - 28-10-2008 19:03

Tiaa... 30% za poleconego, czyli jeżeli wysurfuje 10k pkt w miesiącu (to i tak dużo) to będę miał z tego z 20 centów... Czy może źle rozumiem?

- fusek1 - 28-10-2008 19:04

Opis rejestracji masz na mojej stronie ... Zapomniałem dodać ze z jednego kompa możemy zalozyc i zarabiac na dwóch kontach tylko nie mozemy byc swoimi poleconymi:-))

[ Dodano: 2008-10-28, 19:06 ]
JereManU napisał(a):Tiaa... 30% za poleconego, czyli jeżeli wysurfuje 10k pkt w miesiącu (to i tak dużo) to będę miał z tego z 20 centów... Czy może źle rozumiem?
Teoretycznie tak , bedziesz mial ode mnie ponad 20 cencikow i od siebie ponad 1 euro :-) wiec lacznie zarobisz okolo 124% :-)))
Niby mało ale u mnie otrzymasz ten reffback a nie ze klikasz pod innymi i czekasz az wielci panstwo dostana wyplate - istna glupota ;/ nie raz sie juz na tym przejechalem

- Bloodme - 28-10-2008 19:13

Jakoś mi to nie odpowiada, żeby zdobyć minimum do wypłaty, będę musiał czekać rok!(jak dobrze pójdzie) W Twoim refbacku, żeby osiągnąć minimum na AP koło 5 miesięcy...

- fusek1 - 28-10-2008 19:25

Teoretycznie jest tak jak piszesz ale niekoniecznie:-)) Wystarczy ze zalozysz sobie pode mna dwa konta i na dwoch bedzesz aktywny i automatycznie ten Twoj teoretyczny czas oczekiwania na minimum na AP skrocisz o połowę:-)))
Dodatkowo możesz aktywować kody eccodes które zdobędziesz na róznych stronac polecanych przeze mnie i zamiast 10 tys. punktów zarobisz kilka razy tyle w miesiącu:-))

- JereManU - 28-10-2008 19:29

fusek, a jak polecasz kody EC Code zdobyć? Po rozważam założenie drugiego konta. :-|

- fusek1 - 28-10-2008 19:38

ja gram w gry typu prizee.com - bez poleconych długo musisz zbierac zeby zakupic sobie taki kodzik , aczkolwiek jest to do zrobienia w ciagu 30 dni:-)

Reffbackowa Rewolucja - tego tu jeszcze nie bylo - Killer - 29-07-2012 08:39

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.