TakeTheGlobe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TakeTheGlobe (/Temat-TakeTheGlobe-24705) |
TakeTheGlobe - Mebo - 11-10-2008 18:02 Cześć! Mam do zaprezentowaniu kolejną strona z typu PTC. Jest ona jedyna w swoim rodzaju ponieważ dziennie mamy do wyklinania aż 70 reklam dla standard i 110 reklam dla premium. zaraz powiecie że to SCAM a ja na to odpowiadam stanowczo NIE. Firma zrealizowała mnóstwo wypłat. Jest ona w pełni wypłacalna o czym świadczy fakt iż za 1000 kliknięć w reklamę pobierają około 20$ czyli to już świadczy o tym iż są wypłacalni i nie znikną nagle z rynku. Przyjazny dla oka i oryginalny design świadczy o wysokiej jakości strony.Ja osobiście nie dostałem jeszcze wypłaty bo jestem w firmie od wczoraj ale na forum jest wiele dowodów od użytkowników. Dobra wiecie już co nieco o stronie czas na jej statystyki. [center][/center] [center] Dowody wypłat ! [/center] [center]Kliknij Tu aby się Zarejestrować [/center] TakeTheGlobe - Kilol - 11-03-2011 01:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |