[Spam na PW] hausaufgabe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Spam na PW] hausaufgabe (/Temat-Spam-na-PW-hausaufgabe-24635) |
[Spam na PW] hausaufgabe - przemokg - 05-10-2008 19:35 Wysłał mi to rano, przypadkiem usunąłem, napisałem mu zeby wysłał to ponownie :mrgreen: :mrgreen: Jak widzę powtórka z rozrywki: - Sniechu - 05-10-2008 19:37 Co my tu mamy... Kolejny klon użytkownika imatix... To już się nudne robi. Ban za multikonto chyba będzie... Re: [Spam na PW] hausaufgabe - makaj - 05-10-2008 20:24 przemokg napisał(a):Wysłał mi to rano, przypadkiem usunąłem, napisałem mu zeby wysłał to ponownie :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Nowy bystry użytkownik... witamy :-) - Sniechu - 05-10-2008 20:26 makaj, to chyba jednak nie jest nowy użytkownik. Sniechu napisał(a):Kolejny klon użytkownika imatix... Już był o tym temat. Ten gościu się szmaci, żeby zdobyć kilku poleconych tworzy kilka multikont :roll: - BizNET - 05-10-2008 20:55 Cytat:makaj, to chyba jednak nie jest nowy użytkownik. Makaj'owi chodziło o przemokg :-) Dzięki za zgłoszenie. Cytat:Już był o tym temat. Ten gościu się szmaci, żeby zdobyć kilku poleconych tworzy kilka multikont :roll: Cóż zrobić :idea: Może lubi się sam poniżac ;-) Jego życie, jego sprawa Tymczasem Ban "kolejny" dla klona [Spam na PW] hausaufgabe - Kilol - 11-03-2011 01:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |