2 pytanka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 2 pytanka (/Temat-2-pytanka-2460) |
2 pytanka - Gontarek - 27-02-2010 23:10 1. mam zamiar upolować PSP ... ile oni maja tych psp ??? jaką mam szanse ze uda mi sie upolowac to moje PSP 2 I cos jakos wyczytalem ze juz od maraca nie bedze rectokow tylko sklep ... i takie psp juz nie bedze kosztowalo 200 PTZ tylko 500< ?? prosze tylko o odpowiesz na moje pytania :] nie nie cos w tym rodzaju ... takie pytnie juz bylo ... zal mi Cie ... itp albo ... jest taka obcja jak SZUKAJ !! Prosze odpowiedzcie mi na te 2 pytanie ! RE: 2 pytanka - Sony_st - 27-02-2010 23:17 nie wiadomo czy restock będzie bo ma być teraz sklep ceny mają wzrosnąć podobno o 4x ale za to będzie wiele nowych sposobów zdobywania punktów szanse są średnie zależy jak jesteś przygotowany, ile sztuk psp? nie wiadomo RE: 2 pytanka - Gontarek - 27-02-2010 23:18 sony_st dziekuje za odpowiedz masz + 2 pytanka - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |