wypłaty i nic - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: wypłaty i nic (/Temat-wyplaty-i-nic-24573) |
wypłaty i nic - gabi071984 - 28-09-2008 11:22 zleciłam wypłty w 07 bux bux sandwich sobux buxhaven takedeglobal world clix buxhot i jeszcze w innych buxach ale te wiem że nie wypłacają a z tych co wypisałam też są nie wypłacalne mam pech bo nie dostałam wypłaty jeszcze z żadnych buchów w które klikam - mjs17 - 28-09-2008 11:40 -więc tak w 07bux musisz czekać na wypłatę 3 miesiące -w bux sandwich nie mam pojęcia ale raczej nie płaci -buxhaven na pewno nie płaci więc tam nie masz co klikać -buxhot ta firma pierwszy miesiąc płaciła a teraz to na pewno już jest SCAM -world-clix w tej firmie czeka się na wypłatę 30 dni ale jak wiadomo firma ma narazie jakieś problemy :-) ale jak powróci to pewnie wypłaty będą realizowane A jeśli chodzi o firmy takedeglobal i sobux to nie mam pojęcia bo w nich nie jestem i nigdy nie byłem :-)) - moody - 28-09-2008 13:27 Wybrałeś złe firmy poprostu. Wybierz sobie np. hispanobux, clixmx, buxout, neobux, thinkbux itd. to będziesz miał 90% pewności, że swoją kase dostaniesz - JereManU - 28-09-2008 13:47 moody, miała. =) TakeTheGlobe może wypłaci... I ew. World-Clix oraz 07bux, ale nie prędko. |