[Sprzedam] Konta w różnych buxach. Super ceny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [Sprzedam] Konta w różnych buxach. Super ceny! (/Temat-Sprzedam-Konta-w-roznych-buxach-Super-ceny-24534) |
[Sprzedam] Konta w różnych buxach. Super ceny! - mattys5 - 24-09-2008 17:53 Witajcie ;-) Zapewne nie znajdzie się żaden kupiec, ale wystawiam te konta na sprzedaż bo każdy grosz się liczy a w tych buxach nie chce mi sie już zbierać pieniędzy do wypłat. Ceny napisałem jakie napisałem, ale wiadomo że można się dogadać i sprzedam po bardzo niskich cenach. Piszcie tutaj w temacie lub na PW :-P Pieniądze przyjmuje na AP(można płacić w różnych walutach) ;-) 1.Splurge bux na koncie $0.4 Cena startowa: 30gr Minimalny krok: 5gr Czas trwania aukcji:3 dni Cena "kup teraz": 40gr 2.easyBux na koncie 4.259 euro Cena startowa:2zl Minimalny krok:10gr Czas trwania aukcji:3 dni Cena "kup teraz" :3zl 3.Ubiclick na koncie $0.82 Cena startowa: 30gr Minimalny krok: 5 gr Czas trwania aukcji:3 dni Cena "kup teraz" : 40gr 4.Croptc na koncie $1.4 Cena startowa: 40gr Minimalny krok: 5 gr Czas trwania aukcji:3 dni Cena "kup teraz" : 50gr 5.hispanobux na koncie $ 0.4 Cena startowa: 20gr Minimalny krok: 5gr Czas trwania aukcji:3 dni Cena "kup teraz" : 30gr 6.Gibux(wypłata w 7 dni, minimum 5$) na koncie $2.343 Cena startowa: 2zł Minimalny krok: 10gr Czas trwania aukcji:3 dni Cena "kup teraz" : 3 zł Mam także na sprzedaż konta na tenads(ok5$), arabux(ok.2$), earn.nu(ok.4$), clickfantasy (ok4$).Niestety nie mogę sprawdzić ile jest pieniędzy na tych buxach ponieważ strony te mają obecnie problem z atakami czy przechodzeniem na nowe serwery. Zapraszam wszystkich do kupna :arrow: Ps.Prosze kupcie to ode mnie za grosze :-P Wiadomości piszcie tutaj lub PW. - JereManU - 24-09-2008 17:58 Regulamin. Kosz. [Sprzedam] Konta w różnych buxach. Super ceny! - Kilol - 11-03-2011 01:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |