Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kilka pytań. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Kilka pytań. (/Temat-Kilka-pytan-24526)

Kilka pytań. - OnlyTrue - 09-10-2008 13:49

Więc mam trochę kasy w banku i na spróbowanie powiedzmy chciałbym zamienić jakąś kasę na dolary. Myślę o 20$ na początek. I wydaje mi sie ze widziałem gdzieś tutaj na forum. Ze jest taka możliwość, ze przeleje komuś pieniądze w zl odpowiadające 20$ na konto w polskim banku. A on prześle mi te 20$ na alertpaya jeśli zaksięguje te złotówki u siebie w polskim banku. Czy jest taka możliwość.. jest tak to do kogo powinienem sie zgłosić na taka wymianę?

Druga sprawa na jakiej stronie wykupić za te 20$ jakiś refow.
Myślałem nad isabelmarco bo z tego co słyszałem jest to dalej wypłacająca firma tylko czy wypłaty dla normal member nie sa dłuższe niz 2 miesiące.. albo jakiego bux'a moglibyście mi polecić na wykupienie tam refow za te 20$.

Z góry dzięki za odpowiedz.

edit:
Ajjj wlasnie zobaczylem mail'a na poczcie z isabelmarco ze nie placa juz normal members bo zaduzo cziterow =[[[ ?. A jesli zlecilem tam juz jedna wyplate to mam szanse ze jeszcze zostanie ona wyplacona czy nie. ?

- szymek00 - 09-10-2008 13:59

moody, ronin kantorki :-|

Ja polecam bardzo buxout.com i sandraclicks.com

PS. Jak coś to pisz :-)

- JereManU - 09-10-2008 14:17

OnlyTrue napisał(a):ruga sprawa na jakiej stronie wykupić za te 20$ jakiś refow.
Myślałem nad isabelmarco bo z tego co słyszałem jest to dalej wypłacająca firma tylko czy wypłaty dla normal member nie sa dłuższe niz 2 miesiące.. albo jakiego bux'a moglibyście mi polecić na wykupienie tam refow za te 20$.

Z góry dzięki za odpowiedz.

edit:
Ajjj wlasnie zobaczylem mail'a na poczcie z isabelmarco ze nie placa juz normal members bo zaduzo cziterow =[[[ ?. A jesli zlecilem tam juz jedna wyplate to mam szanse ze jeszcze zostanie ona wyplacona czy nie. ?

Na pewno nie prędko (minimum 3 miesiące), jeśli w w ogóle. Ale raczej to drugie.

Jest dział Waluty na forum, sam nie możesz zakładać tam swoim tematów (zbyt mały staż i ilość postów na forum), ale możesz przyjąć czyjąś propozycję. Z tym, że musisz uważać, wszędzie są oszuści.

Buxów praktycznie nie ma pewnych. Ale jeśli już to ewentualnie ClixMX, BuxOut.

PS. Nie radzę inwestować swojej kasy, szkoda nerwów na buxy. ;p Bardzo niepewny biznes i dodatkowo nie przynoszący jakichś zawrotnych zysków.

- szymek00 - 09-10-2008 14:29

Bez inwestycji jest przecież jeszcze gorzej :-|

- OnlyTrue - 09-10-2008 14:33

oj te 20$ moge sobie zainwestowac nie az taki duzy pieniadz zebym pozniej wlosy sobie z glowy wyrywal ze taaaaaaaaka kase stracilem.

oke wiec wplynie mi tylko kasa do mbanku to skorzystam z tego kantorka
i kupie refow na ktoryms z tych ktore poleciles.

- szymek00 - 09-10-2008 14:42

O! Albo u makaja w buxout.com :-| Ja bym brał buxout.com bo refki w 90% klikają! Tanie są i wypłaty instant :-o

- JereManU - 09-10-2008 14:43

[quote:-|249fdb05d="szymek00"]Bez inwestycji jest przecież jeszcze gorzej :-|[/quote:-|249fdb05d]

wtf? lol xD

[quote:-|249fdb05d="OnlyTrue"]oj te 20$ moge sobie zainwestowac nie az taki duzy pieniadz zebym pozniej wlosy sobie z glowy wyrywal ze taaaaaaaaka kase stracilem.

oke wiec wplynie mi tylko kasa do mbanku to skorzystam z tego kantorka
i kupie refow na ktoryms z tych ktore poleciles.[/quote:-|249fdb05d]

no możesz, to Twoja kasa, ja tylko piszę swoją opinię ;q

- szymek00 - 09-10-2008 14:48

JereManU, Przecież zanim wyklikasz te 500 linków (minimum 5$) to minie nawet 50 dni! A bux się zescami zanim miałby ci wypłacić :-| Max jedna wypłata z buxa :lol: No najwyżej refback itd. :-P

- JereManU - 09-10-2008 15:05

szymek00, ja potrafię zdobyć w buxie spokojnie 40 refów... so u know

- megorasz - 09-10-2008 18:43

z osób zaufanych do wymian polecam jeszcze BizNETa, który właśnie pozbywa się Alertpay w zamian za bank 8-) człowiek jak najbardziej godny polecenia