Prowizje na Mbank - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prowizje na Mbank (/Temat-Prowizje-na-Mbank-24268) |
Prowizje na Mbank - Damien - 09-09-2008 16:45 eKONTO Otwarcie i prowadzenie: 0 zł Przelew na Mbank: 0zł Przelew na inny bank: 0zł Przelew do ZUS: 0zł Przelew do Urzędu Skarbowego: 0zł Przelew do innego organu podatkowego: 0zł Odwołanie pojedynczego polecenia zapłaty: 0,50 zł Przelew Zagraniczny: 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł Przelew walutowy do innych banków krajowych: 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł Przyjęcie przelewu z zagranicy: 0zł Sporządzenie i wysłanie upomnienia w związku z powstaniem salda debetowego na rachunku: 15zł Sporządzenie i wysłanie na życzenie Klienta potwierdzenia salda na rachunku: 5zł izzyKONTO Otwarcie i prowadzenie: 0 zł Przelew na Mbank: 0zł Przelew na inny bank: 0zł Przelew do ZUS: 0zł Przelew do Urzędu Skarbowego: 0zł Przelew do innego organu podatkowego: 0zł Odwołanie pojedynczego polecenia zapłaty: 0,50 zł Przelew Zagraniczny: 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł Przelew walutowy do innych banków krajowych: 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł Przyjęcie przelewu z zagranicy: 0zł Sporządzenie i wysłanie upomnienia w związku z powstaniem salda debetowego na rachunku: 15zł Sporządzenie i wysłanie na życzenie Klienta potwierdzenia salda na rachunku: 5zł - oscypek193 - 09-09-2008 21:55 Czy mi się zdaje czy czegoś nie zauważyłem, ale prowizje na izzyKoncie i eKoncie są te same? Gdybym chciał założyć konto przez Internet jak długo trzeba czekać aż będę mógł w pełni korzystać z konta (wiem, że musi wpierw kurier itp.)? - ReXXX - 10-09-2008 18:15 kurier jechał do mnie około 2 tygodni :-? - moody - 23-09-2008 15:55 Wreszcie przechodze na mbank, bo nie bawi mnie płacenie 11zł/miech za prowadzenie konta, ale chciałbym się upewnić: Nie robię żadnych tam super operacji, co najwyżej kilka przelewów wyśle i odbiore miesięcznie, nic więcej. Rozumiem, że jak dla mnie prowadzenie izzy konta będzie całkowicie darmowe tak? - vere - 23-09-2008 17:01 Prowadzenie Izzy konta jest całkowicie darmowe 8-) PS. Do mnie kurier dotarł w ciągu 2 dni, za kolejne 2 dni papiery były już w banku Prowizje na Mbank - Hybrid1990 - 06-02-2021 20:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |