[Nieaktualne]Nowa droga reklamy w sejfik.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: [Nieaktualne]Nowa droga reklamy w sejfik.com (/Temat-Nieaktualne-Nowa-droga-reklamy-w-sejfik-com-24242) |
[Nieaktualne]Nowa droga reklamy w sejfik.com - markonix - 23-09-2008 20:40 Wprowadziłem do sejfika Płatne Recenzowanie. Uczestnicy mogą sprawdzić na czym polega pod tym adresem. Dla nie mających konta zacytuje zasady tej sekcji. Cytat:Płatne recenzowanie- Co oferuję? Jak widać płatne recenzowanie jest dostępne tylko dla zapisanych użytkowników do danej strony czyli zyskujesz potencjalnie nowych userów w Twoim serwisie jeśli oczywiście wcześniej nie mieli konta (w zależności jaka to strona i czy jest powiązana z gpt czy nie). Dostajesz również wyświetlenia banera i wejścia na stronę. Opis strony w html wraz z banerem. W tym momencie jest to mix płatnych klików z płatnymi zapisami. Oprócz tego dostajesz określoną przez Ciebie liczbę sensownych komentarzy (bzdurne są odrzucane choć i tak narazie takich nie było) wraz z punktacją w skali 1-5. Po paru godzinach istnienia PTR stwierdzam, że niektórzy bardzo poważnie podchodzą do pisania co mnie b. cieszy :-) Cena? W zależności od kwoty jak chcesz premiować każdego usera. Jak, że jest to coś pośredniego pomiędzy PTC, a PTS ustanowiłem minimalną stawkę za recenzję 0.5gr. Maksymalna nie jest określona. Wartość recenzji 0.5gr - 1 recenzja 0.05zł - 10 recenzji 0.45zł - 30 recenzji 1.30zł - 50 recenzji 2.00zł - 100 recenzji 3.75zł (może trochę potrwać ich zbieranie ) Wartość recenzji 1gr - 1 recenzja 0.10zł - 10 recenzji 0.85zł - 30 recenzji 2.40zł - 50 recenzji 3.75zł - 100 recenzji 6.00zł (może trochę potrwać ich zbieranie ) Wyższe wartości do uzgodnienia. Płatność: mBank, AlertPay (+25c/90gr), MoneyBookers, SMS* (Płatność PP i E-G narazie nie jest preferowana ale jeśli komuś bardzo będzie zależeć to jest) Do każdego zakupu powyżej 1zł dodaje mailing do wszystkich w sejfik.com jako, że jest to beta (testuję skuteczność) wersja tej drogi reklamowej :-) Kontakt: PW/GG:3195122 [Nieaktualne]Nowa droga reklamy w sejfik.com - Killer - 29-07-2012 08:49 Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum. |