[Nieaktualne]RefBack 80% Nowa oferta BONUSÓW - DUŻO MIEJSC!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]RefBack 80% Nowa oferta BONUSÓW - DUŻO MIEJSC!!! (/Temat-Nieaktualne-RefBack-80-Nowa-oferta-BONUSOW-DUZO-MIEJSC-24077) |
[Nieaktualne]RefBack 80% Nowa oferta BONUSÓW - DUŻO MIEJSC!!! - dachu1414 - 25-08-2008 16:39 [center]Witam[/center] Oferuje refback w firmach Buxout, Seabux, Softbux i Clickin.me, Timebux, Clixmx, Bux.bg. Refback wynosi 80% tego co dla mnie wyklikacie. Minimum do wypłaty wynosi 1,01$. Pięniądze przelewam dopiero po otrzymaniu wypłaty z danej firmy. [center]BONUSY[/center] Tylko teraz rejestrując się w kilku buxach(musisz być w nich aktywny) dostajesz bonus pieniężny.Kwota bonusu zależy od ilości buxów w których się zarejestrowałeś jako mój polecony. Ilość buxów/Kwota bonusu 7 /3,0$ 6 /2,0$ 5 /1,5$ 4 /1,0$ 3 /0,5$ 2 /0,2$ 1 /0,1$ Bonus wypłacam przy pierwszej wypłacie RefBacku! Ilość miejsc do bonusów ograniczona! 1. Warunki Firmy >Wartość reklam: 1 ¢ >Klik poleconego: 1 ¢ >Minimum wypłaty: 10 USD >Wypłata na AlertPay Zapisali się Nick/Kliki/Aktywność 1. Zapisz się 2. Warunki Firmy >Wartość reklam: 1 ¢ >Klik poleconego: 0,75 ¢ >Minimum wypłaty: 1,5 USD >Wypłata na AlertPay >Na początek dostajesz 50 wirtualnych poleconych aby przetestować! Zapisali się Nick/Kliki/Aktywność 1.Czarna88/101/aktywna Zapisz się 3. Warunki Firmy >Wartość reklam: 1 ¢ >Klik poleconego: 0,5 ¢ >Minimum wypłaty: 5 USD >Wypłata na AlertPay >Możliwość kupna i wyporzyczenia refków Zapisali się Nick/Kliki/Aktywność 1. Zapisz się 4. Warunki Firmy >Wartość reklam: 1,5 ¢ >Klik poleconego: 1 ¢ >Minimum wypłaty: 1,99 USD >Wypłata na AlertPay >Czas wyświetlania reklamy 20 s. >Możliwość klikania co 12 h Zapisali się Nick/Kliki/Aktywność 1. Zapisz się 5. Warunki Firmy >Wartość reklam: 1 ¢ >Klik poleconego: 1 ¢ >Minimum wypłaty: 5 USD >Wypłata na AlertPay >Możliwość wyporzyczenia refków Zapisali się Nick/Kliki/Aktywność 1. Zapisz się 6. Warunki Firmy >Wartość reklam: 1 ¢ >Klik poleconego: 1 ¢ >Minimum wypłaty: 10 USD >Wypłata na AlertPay Zapisali się Nick/Kliki/Aktywność 1.Czarna88/98/aktywna Zapisz się 7. Warunki Firmy >Wartość reklam: 1 ¢ >Klik poleconego: 1 ¢ >Minimum wypłaty: 10 USD >Wypłata na AlertPay Zapisali się Nick/Kliki/Aktywność 1. Zapisz się Zapraszam Zapis - Czarna88 - 29-08-2008 13:41 Zapisałam się do dwóch serwisów: * seabux.com * clixmx.com - dachu1414 - 29-08-2008 13:47 Czarna88 mam cię i zapraszam następnych [Nieaktualne]RefBack 80% Nowa oferta BONUSÓW - DUŻO MIEJSC!!! - Killer - 29-07-2012 08:39 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |