![]() |
Na ktorych buxach trzeba pisac na forum o zleceniu wyplaty? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Na ktorych buxach trzeba pisac na forum o zleceniu wyplaty? (/Temat-Na-ktorych-buxach-trzeba-pisac-na-forum-o-zleceniu-wyplaty-24058) |
Na ktorych buxach trzeba pisac na forum o zleceniu wyplaty? - piechu - 24-08-2008 13:00 Pytanie jak w temacie, na ktorych buxach trzeba pisac na forum po zleceniu wyplaty i czy tylko standard musi pisac, bo wiem ze tak jest na crewbux, ale czy na innyxch buxach tez?? - kalisz1278 - 24-08-2008 13:24 Tylko crewbux o ile mi wiadomo :-) - RONIN - 24-08-2008 19:06 na thinkbux tez trzeba napisac na forum po zleceniu wyplaty majac zwykle konto - Zcna - 24-08-2008 20:06 O to ciekawe ja jeszcze się z takim czymś nie spotkałem że to jest obowiązek , ja pisałem na forum tylko dla własnego intersu i bez przymusu. |