SPAM na pw - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: SPAM na pw (/Temat-SPAM-na-pw-23858) |
SPAM na pw - Wercyngetoryx - 11-08-2008 10:19 Dzisiaj rano się zarejestrowałem i od razu dostałem wiadomość od użytkownika dolarek01 Oto treść PW: Witam Wercyngetoryx, widzę, że jestes nowy na tym forum. Oferuję Tobie pomoc. Jak coś to pisz do mnie, a odpisze. Chciałbym Ci polecić kilka firm płacących za klikanie w reklamy: Neobux.com - Najpewniejsza firma get-paid, wypłaca w kilka sekund! Foxcash.net - Ta firma oferuje aż 1,5 centa za kliknięcie, oraz 1 cent za poleconego, codziennie mamy do kliknięcia az ok 15 linków, wypłaca też dobrze. Earn.nu - Tu mamy 1 cent za klik oraz 100% za klik poleconego, firma wypłaca w ciągu 2 tygodni i jest jak najbardziej godna uwagi. B-U-X.net - 1 cent za klik, 100% za klik poleconego, co 24h mamy nowe linki, a jest ich okolo 10. Buxear.com - Niskie minimum wypłaty 5$, 1 cent za klik i 50% za poleconego, też się opłaca wejść w ten bux. Extra10.com - Dobrze wypłacająca firma, 1cent za klik i 100% za klik poleconego. Wszytkie te firmy dokonują wypłaty do banku AlertPay, który jest lepszy niz PayPal, bo nie blokuje kont. Na koniec polecę jeszczę stronę o zarabianiu tam znajdziesz wiele przydatnych informacji. Ta wiadomość bardzo mnie zdenerwowała, ponieważ widzę, że dolarek01 dopiero przed kilkunastoma minutami się zarejestrował i już taki tekst do mnie piszę. To, że zarejestrowałem się dzisiaj na tym forum wcale nie oznacza, że jestem zielony i że można mi wcisnąć każdy kit :] Proszę o odpowiednie nagrodzenie tego człowieka :-P - BizNET - 11-08-2008 10:25 screen proszę... - Wercyngetoryx - 11-08-2008 10:33 Oto screen :-P SPAM na pw - Killer - 11-03-2011 01:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |