[Rozwiązane]Problem z zalogowaniem sie na konto Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Problem z zalogowaniem sie na konto Lockerz (/Temat-Rozwiazane-Problem-z-zalogowaniem-sie-na-konto-Lockerz-2375) |
[Rozwiązane]Problem z zalogowaniem sie na konto Lockerz - hawaj96 - 27-02-2010 00:09 Witajcie, jestem nowym użytkownikiem forum choć od jakiegoś czasu interesuję się stroną Lockerz.com Mam problem odnośnie zalogowania się na konto Lockerz, każdego dnia się logowałem normalnie, aż tu nagle boomm!!! Coś się stało i nie mogę sie zalogować. Po wpisaniu e-maila i hasła wyskakuje mi taki oto napis (na czerwono) pod hasłem: You have been logged out please sign in. Co znaczy ze zostałem wylogowany i muszę sie zalogować. Sprawdziłem czy zaloguje się na innym komputerze i ku mojemu ździwieniu udało mi się to. Jednak wracając do sprawy, czemu nie mogę się normalnie zalogować na swoim komputerze?? Proszę o pomoc (gg 13748950) RE: Problem z zalogowaniem sie na konto Lockerz - Alcor - 27-02-2010 00:52 Wyczyść ciasteczka w przeglądarce. RE: Problem z zalogowaniem sie na konto Lockerz - hawaj96 - 27-02-2010 01:06 Cholera ale się ośmieszyłem.... Tak to były pliki cookies, nawet mi przez myśl nie przeszło że to z tego powodu. Dzieki za pomoc Temat do zamknęcia [Rozwiązane][Rozwiązane]Problem z zalogowaniem sie na konto Lockerz - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |