Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Super urzadzanko - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Super urzadzanko (/Temat-Super-urzadzanko-23548)

Super urzadzanko - Damien - 21-07-2008 18:04

Witam

Szukam jakiegos fajnego,taniego urządzenia które by zawierało w sobie między innymi:
Internet,
Muzyka
Gry
Aparat*

Jezeli znacie jakies takie urządzenia to piszcie tutaj
Cena to tak do 350złTongue

- Tomsh - 21-07-2008 20:17

Trochę ciężko będzie znaleśc na takie wymagania coś innego od telefonu komórkowego.... Gdyby nie aparat to może psp, ale nie do takiej ceny. Może jakiś SE z serii "wolkmen"? Podobno dobra muza z tego leci, apatar to wiadamo, w komach nie za dobry (choc istnieją modele z dobrymi aparatami ale nie do 350 chyba),internet to troszke (albo bardzo) słabo. Gry wiadomo. Palmtopa nigdy nie widzałem z aparatem (może za krótko na świecie żyje).

- DaGoor - 21-07-2008 21:28

Jakbyś miał ok. 500 zł to mógłbyś zakupić jakieś PSP używane i miałbyś wszystko elegancko. Gry super, Internet (Wi-Fi), Muzyka, Filmy... A aparat hmmm... Kupisz sobie jednorazówkę za 30 zł xD

- alo250 - 21-07-2008 23:14

jeśli chodzi o telefon to według mnie najlepsza była by nokia n73
wiem ze cena była by trochę wyższa [450-400zł]ale naprawdę sie płaca
poczytaj w internecie o niej trochę
jak na taka cene to bardzo dobry telefon aparat 3,2 niezła muzyka i przede wszystkim symbian dzięki któremu możesz mieć na tym telefonie bardzo duszo rożnych programów i gier,ostatnio wyszła seria nowych gier n-gage 2.0

- rafki - 22-07-2008 12:03

iphone
blackberry
nokia z serii n / e
se z serii p
palmtop

- krzysiek349 - 22-07-2008 12:11

Płacisz mi 50zł za godzine i masz:

-Muzyke(pstrykanie na palcach i gwizdanie)
-Internet(Wszystko wiedzący)
-Gry(możemy pograć w hinczyka)
-Aparat(kupi się w kiosku za 5 zł)

- Marszalll - 22-07-2008 20:32

ja mam k550i i nie narzekam...
aparat - 2mp cyber-shot (ale zdjęcia robi ładne)
internet - jak na telefon to śmiga ładnie..(szczegółów nie znam jaki to ma transfer)
gry - wiadomo - java.... ale mam emulator do gameboya xD
muzyka - ja mam zainstalowane stery od w880 i jest ślicznie.

cena to jakies 350-400pln jak podrapany :idea: 8-)

- bartosx - 23-07-2008 21:57

Palmtop to chyba urzadzenie ktorego szukasz. Tylko ze w palmtopie aparatu nie znajdziesz

- Marszalll - 23-07-2008 22:45

bartosx, zależy w jakim :idea: 8-)

- rafki - 24-07-2008 09:59

bartosx napisał(a):Palmtop to chyba urzadzenie ktorego szukasz. Tylko ze w palmtopie aparatu nie znajdziesz

juz dawno mozna dostac palmtopa z aparacikiem. albo blackberry - to tez palmtop... Wink

a, lolaszek, jak chcesz madżyk urzadzonko, zapraszam tu: http://palmtop.pl/ .
to nie reklama... Wink