[Rozwiązane]a co jeśli nie odbiore paczki ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]a co jeśli nie odbiore paczki ? (/Temat-Rozwiazane-a-co-jesli-nie-odbiore-paczki-2349) |
[Rozwiązane]a co jeśli nie odbiore paczki ? - pover10 - 26-02-2010 21:26 Siema Nie wiecie może co się stanie gdy przyjdzie do mnie paczka a ja jej nie odbiorę bo nie będę miał pieniędzy na opłaty ? RE: a co jeśli nie odbiore paczki ? - Alcor - 26-02-2010 21:28 Nie musisz przyjmować paczki z nagrodą, zostanie ona wtedy ponownie wysłana do lockerz. RE: a co jeśli nie odbiore paczki ? - obiKsg - 26-02-2010 21:29 Z tego co wiem to paczuszka zostanie odesłana na poczte i będzie do odbioru. RE: a co jeśli nie odbiore paczki ? - pover10 - 26-02-2010 21:31 ok, a paczka np. przyjdzie do mnie w poniedziałek a ja będę chciał ją odebrać np. w piątek ? to ona czeka na mnie ileś dni na poczcie czy od razu wraca do lockerz ? RE: a co jeśli nie odbiore paczki ? - sznikers99 - 26-02-2010 21:47 bedzie na poczcie paczka a za co te oplaty o ile mi wiadomo wszytskie paczki ida jako gift czy bez cla vatu RE: a co jeśli nie odbiore paczki ? - BartuS - 26-02-2010 21:50 hAhahahahaha... Vat jest OBOWIĄZKOWY !!! [Rozwiązane][Rozwiązane]a co jeśli nie odbiore paczki ? - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |