Jak zaczeła sie wasza przygoda z zrabianiem w internecie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak zaczeła sie wasza przygoda z zrabianiem w internecie? (/Temat-Jak-zaczela-sie-wasza-przygoda-z-zrabianiem-w-internecie-23428) |
Jak zaczeła sie wasza przygoda z zrabianiem w internecie? - Marszalll - 15-07-2008 13:23 W moim przypadku to było tak, że grałem w metaldamage i szukałem sposobu na darmowe premium i doszukałem sie jakiejś śmiesznej strony o bux.to :mrgreen: Ale po 2 dniach klikałem już w world-bux i bux3... Następnie dowiedziałem sie, że mój kolego też sie w to bawi (ale on w tym świecie ma zepsuta opinię)... Teraz to jest jak narkotyk.. i klikanie i to forum... raz zaczniesz i nie możesz skończyć :idea: - rafki - 15-07-2008 13:29 moja zabawa w zarabianie zaczęła się, gdy szukałem sposobu na premium na rs, no i doszedłem do stronek bux3, i bux.to, no ale tamte firmy znudziły mi się i zaszedłem na forum ne**s.** i jakoś tam był dział do zarabiania i tak się zaczęło. z biegiem czasu przybywało doświadczenia, aż odkryłem to forum i tak zostanie pewnie... - mjs17 - 15-07-2008 14:16 a ja już w tym siedzę ponad rok a wyglądało to tak z kolegą którego poznałem w necie prowadziliśmy werez na początku na darmowym serwerze a potem przeszliśmy na płatny i żeby nie płacić z własnej kieszeni zaczęliśmy szukać jakieś firmy która płaci za odwiedziny a dziennie mieliśmy ich sporo i jakoś ponad 10 tys zarejestrowanych userów i wtedy znalazłem jakaś stronę o zarabianiu i tak sobie czytałem czytałem aż w końcu zarejestrowałam się do 2 czy 3 firm polskich ale nudziło mnie trochę to klikanie bo zarobki były bardzo marne potem czytałem dalej i powstała firma bux.to i od tej firmy się wszystko zaczęło na początku istnienia tej firmy było coś ponad 10 linków wtedy to był super zarobek kolega mi wszystko wytłumaczył co trzeba robić itd :-) zarejestrowało się do mnie 6 kolegów i tak sobie klikaliśmy i jak dostałem pierwszą wypłatę byłem taki szczęśliwy ze zacząłem szukać coraz to nowych firm :-) wtedy jeszcze tak się ni orientowałem mało wiedziałem o świecie get-paid nie wiedziałem ze istnieje coś takiego jak SCAM i znalazłem chyba dwie firmy które płaciły za kliknięcie jakoś 10c a minimum do wypłaty był chyba 50$ oczywiście firmy te nie wypłaciły więc czytałem dlaczego itd. w końcu trafiłem na stronę forumowiska tam poznałem kilka ciekawych osób dowiedziełem się jak mniej więcej rozróżnić SCAM od wypłacalnej firmy a potem to już wiadomo powstało to forum i ten biznes rozkręcił się na całego Trochę się rozpisałem ale to cała historia od której zaczęło się moje zarabianie w internecie :-) - Xnation - 15-07-2008 14:38 na allegro raz spotkałem taką www gdzie pisało zarób xxx pieniędzy Opis był jasny, wystarczyło zwerbować 25 obób a te 25 osób musiały zwerbować kolejne 25 i wtedy mogłeś zacząć klikać w reklamy które były bardzo opłacalne. Zwerbowałem chyba z 10osób i dowiedziałem się że program ten nie był uaktualniany przez ponad rok a to wszystko to ściema. Nie zbyt kolorowo ale jednak wciągnęło mnie to. Pamiętam że później była polska firma zielonymail i tam zdobyłem chyba 30ref i do tej pory uzbierali chyba z 1zł :-P - DSTR - 15-07-2008 15:26 Ja trafiłem przypadkiem na opis polskich firm :-| Zielony mail, banknocik, centrum-biznesu itd. ale zarobki były małe... Potem trafiłem na wiadomo-jakie-forum o zarabianiu, gdzie dowiedziałem się co to bux itd., a potem tutaj :-P - Marszalll - 15-07-2008 15:37 DSTR, bo nie ma sie c rozpisywac :lol: :lol: - Sniechu - 15-07-2008 15:54 Ja nie pamiętam już dokładnie skąd, ale kiedyś dowiedziałem się, że można zarabiać kasę poprzez klikanie w reklamy (pewnie z różnego rodzaju spamów zawartych w różnych stronkach o zarabianiu w internecie robionych tylko po to, żeby zyskać poleconych). Pierwszym buxem, w którym zacząłem klikać był Advercash (jeśli to jednak nie jest bux tylko PTC - poprawcie mnie). Moja przygoda trwała dosyć długo, miałem jednego poleconego, ale gdy Advercash podniosło minimum do 10$ zrezygnowałem (miałem na koncie 4$). W międzyczasie natknąłem się także na donkeymails. Klikałem tam dosyć dużo w linki, ale się jakieś punkty dostawało itp. Klikałem też w płatne maile. Miałem tam z 0,30$ i wypłaciłem niedawno na e-gold. Pomiędzy Advercashem i donkeymails a dzisiejszym klikaniem minęło baaardzo dużo czasu. W międzyczasie chciałem się zarejestrować na bux.to, ale nie przyszedł mi mail aktywacyjny więc dooopa :-|. Teraz wróciłem, zarejestrowałem się na tym forum i moja zabawa z buxami zaczęła się od nowa, tym razem pełną parą :->. Do mojej historii mogę też dodać krótką zeszło wakacyjną przygodę z eurobarre. Miałem także trwającą około 150 dni przygodę z prizee.com i 3 prezenty, z których doszedł tylko breloczek - będę jeszcze interweniował w tej sprawie na poczcie. Oczywiście podczas zabawy z prizee zdarzyła mi się również przygoda z packbarre i smartbarre w celu pozyskiwania maxpacków :-). To tyle, ale się rozpisałem... - Zcna - 15-07-2008 17:12 Ja zaczołem swoją przygode od Programów Partnerskich ceneo , qoop , firebis. Póżniej gdzieś zobaczyłem reklame ze można zarobić na bannerze wyświetlanym na monitorze. Na początku było to chyba Eurobarre póżniej przeszedłem na Smart Barre. Póżniej znalażłem jakąś stronke o bux.to dalej się jakoś tak potoczyło po tylu firmach. był jeszcze jakiś autosurf ale nie pamiętam nazwy. na forum trafiłęm przez w wyniku wyszukiwania opinii o tym całym getpaidzie zobaczyłem że są tematy ciekawe i sie regłem i do dziś tu jeszcze siedze mam nadzieje że jeszcze długo lub do końca tego forum. Proponuje przenieść forum na inny serwer bardzo dużo błędów ciągle coś robią. Może Proserwer.pl |