Sprzedam konto w VipBux.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Sprzedam konto w VipBux.com (/Temat-Sprzedam-konto-w-VipBux-com-23414) |
Sprzedam konto w VipBux.com - vere - 14-07-2008 18:47 Sprzedam konto w vibux.com. Opis konta: -jeden polecony ale za to ciągle aktywny(wyklikał dotąd dla mnie 1515 linków) -na koncie jest 3.05$ -wartość linków 0.01$ -17-20 linków dziennie -poleceni 50% -wypłata od 10$ na AlertPay lub PayPal -firma wypłaca, dostałem wypłatę dziś :-) Cena, 1.01$ Sprzedaję konto ponieważ nie mam czasu już na klikanie ;-) Jeżeli ktoś chce mogę też dorzucić gratis konto w Click-cents.com z ponad 3$ na koncie :-) - mrw111 - 21-07-2008 14:29 Aukcja zakończona...Wstaw odpowiedni tag, a temat do kosza Nie podałeś czasu trwania aukcji Sprzedam konto w VipBux.com - Killer - 11-03-2011 01:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |