[nieaktualne]Mbank > AlertPay[10$] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [nieaktualne]Mbank > AlertPay[10$] (/Temat-nieaktualne-Mbank-gt-AlertPay-10-23412) |
[nieaktualne]Mbank > AlertPay[10$] - mjs17 - 14-07-2008 17:35 potrzebuje pilnie wymienić 10$ płacę na AP a oczekuje mbank - Xnation - 15-07-2008 14:51 Cóż dziwić się zwykłym userom że nie znają regulaminu :evil2: skoro (...) http://zarabiam.com/topics16/tworzenie-oferty-wymiany-vt2572.htm Sory za zwrócenie uwagi ale czytając nazwę tematu spodziewałem się że chcesz sprzedać mbank a kupić ap i niepotrzebnie zostałem wprowadzony w błąd ;-) Pozdrawiam - mjs17 - 15-07-2008 15:02 tak a co powiesz na to np: Alert Pay > PayPal [10$] Taka wiadomość oznacza iż chcesz sprzedać pieniądze w AlertPay a kupić w PayPal w kwocie 10$ - Pogrebniak - 15-07-2008 15:22 sorry że piszę tu no ale sam zobacz: [BANK1] > [BANK2] [kwota] [BANK1] = nazwa banku w którym chcesz nabyć pieniądze [BANK2] = nazwa banku w którym chcesz sprzedać pieniądze [kwota] = suma pieniędzy jaką chcesz wymienić np: Alert Pay > PayPal [10$] Taka wiadomość oznacza iż chcesz sprzedać pieniądze w AlertPay a kupić w PayPal w kwocie 10$ Przykład zaprzecza temu co mod napisał wyżej :-> , więc może ktoś by to poprawił np Ty bo to wprowadza ludzi w błąd i w końcu nie wiadomo jak pisać... :-P - moody - 15-07-2008 16:29 Moge sie wymienić, jak mi dasz 1 zł extra, bo tyle musze zapłacić za przelew z inteligo do mbanku. Aha i ci moge zapłacić tylko w złotówkach po aktualnym kursie. Odezwij się na gadu [nieaktualne]Mbank > AlertPay[10$] - Killer - 11-03-2011 01:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |