mam problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: mam problem (/Temat-mam-problem-23345) |
mam problem - xmartinix - 11-07-2008 10:09 otoz mam kilka pytan dotyczace klikania w bannery 1.Czy mozna klikac bannery na pzykladowo 8 stron czy tylko jedna? 2.jak przelac i gdzie ze stronki bux.to 24.bux.net 3.czy mozna przelac pieniadze z alertpay na mooneybookers? Narazie to wszystko i sorki niewiedzialem gdzie wlozyc temat - makaj - 11-07-2008 10:12 Może na pocżtek przeczytaj TO bo widzę, że jesteś nowy. Klikać możesz na kilku stronach, pieniądze z buxów wypłaca się na AlertPay. Nie ma możliwości przelewu MB - AP - PP Jedyna opcja to wymiana z drugą osobą. - Sniechu - 11-07-2008 10:16 1) Można klikać na ilu stronach się chce, nie ma ograniczeń 2) Na buxach prosisz o wypłaty i dostajesz kasę na Alertpay (chociaż z bux.to to chyba z pół roku trzeba czekać) 3) Możesz się wymieniać z użytkownikami tego forum np. Ja ci przeleje kasę na moneybookers a ty mi na Alertpay. Jak byś miał inne pytania to poszukaj w poradniku, który podał Ci makaj, może tam znajdziesz odpowiedzi. :idea: - xmartinix - 11-07-2008 10:17 a moge z alertpay na normlany bank ? - evolucja - 11-07-2008 10:18 możesz. jak to zrobić dowiesz się w wielu ciekawych tutorialach, ale na początek radzę przeczytać ci lekturę zwaną Regulamin - Sniechu - 11-07-2008 10:22 Mogłeś umieścić ten temat w dziale "dla zielonych". Może jakiś mod go tam przeniesie. mam problem - Hybrid1990 - 25-09-2021 14:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |