[nieaktualnne]Reklama pod każdym postem! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [nieaktualnne]Reklama pod każdym postem! (/Temat-nieaktualnne-Reklama-pod-kazdym-postem-23286) |
[nieaktualnne]Reklama pod każdym postem! - BizNET - 02-08-2008 13:42 Do sprzedania mam miejsce reklamowe na tym forum. Twój banner pod każdym pierwszym postem w każdym temacie! "PANI REKLAMA" :-P Możesz wstawić sobie banner + krótki opis Reklama będzie wyświetlana we wszystkich tematach tego forum na okres tygodnia Dla przykładu podam kiedyś wrzuciłem banner do nowego buxa i przyniosło mi to około 30 refów w kilka dni :-) Kup Teraz: 8$ ilość sztuk: 5 czas aukcji: 72h Płatnośc ap lub mbank po kursie 1.90 kupując 2szt cena wynosi 7$! (kupujesz na okres 2x dłuższy itd) [color=red:-|8e938fe49][b:-|8e938fe49] UWAGA!! Pieniądze w 100% idą na cele forum, aktualnie na przedłużenie domeny!![/b:-|8e938fe49][/color:-|8e938fe49] [nieaktualnne]Reklama pod każdym postem! - Killer - 11-03-2011 01:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |