poczytaj, nowość - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: poczytaj, nowość (/Temat-poczytaj-nowosc-23073) |
poczytaj, nowość - bond2008 - 28-06-2008 18:43 Witam wszystkich. Chciałbym przedstawić wam nową polska firmę : Zapisz się! inter-kasa Warunki w firmie są bardzo dobre: *Kliki po 0,025zł!!!!<!!! *minimum 10 zł * wypłaca na paypal i polskie konta *wypłacalna Polecam bo warto. Pomyślisz sobie, skad wiem, że firma jest wypłacalna? Znam jej admnina i z wypłata na pewno nie bedzie problemów. Załozyłem 2 temat, gdyż warto sprawdzić czy firma wypłaca, bo jeśli tak, to można nieźle zarobic, zapisujcie sie z mojego linka w celu sprawdzenia wypłacalnośći firmy Zapraszam do zapisu Zapisz się! - tomciozet - 28-06-2008 18:48 WARN za (świadome) powtarzanie tematu! :evil: O tym, czy wypłaca, możemy przekonać się po napisaniu jednego tematu. Drugi tylko to utrudnia! poczytaj, nowość - Killer - 11-03-2011 01:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |