![]() |
co sadzicie o naszej administracji i podopiekunczych? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: co sadzicie o naszej administracji i podopiekunczych? (/Temat-co-sadzicie-o-naszej-administracji-i-podopiekunczych-23019) |
co sadzicie o naszej administracji i podopiekunczych? - rafki - 19-07-2008 17:32 wiec BizNET - zbyt pochopny mjs17 - czeka, czeka a dopiero gdy po sprawie tak pare godzinek - karze... reszty administracji za dobrze nie znam... nowki by sie przydaly. tzn mody... ![]() [ Dodano: 2008-07-19, 18:33 ] p.s. walkuje to ksonikowi caly czas na pw, ale on nigdy nie ma czasu... xD - Kolekcjoner - 19-07-2008 17:33 Mam nadzieję, że nie masz zamiaru nikogo tym razem przepraszać :-) - rafki - 19-07-2008 17:48 hahahahahaha :mrgreen: a tak powaznie: :-? - Kolekcjoner - 19-07-2008 17:50 Wracając do tematu :-) Xonicc bodajże jest na wakacjach, więc i pewnie reszta administracji także odpoczywa ![]() A oceniać nie będę ich oceniał, bo nie jestem od tego :-) - mjs17 - 19-07-2008 18:07 ja powiem tak nie chciałem aż tak karać ale widać ze bez tego to każdy robi co chce druga sprawa jest taka ze ja cały czas na forum nie spędzam bo przecież mam inne obowiązki a trzecia sprawa jest taka ze jak była wtedy tak kłótnia to ja nie miałem uprawnień do tych działów i praktycznie nic nie mogłem zrobić to tyle ode mnie ;-) - rafki - 19-07-2008 18:11 mjs17 napisał(a):ały czas na forum nie spędzam bo przecież mam inne obowiązki nikt ci nie karze caly czas, ale wiecej starannosci... ![]() - BizNET - 19-07-2008 18:47 1. Cytat:BizNET - zbyt pochopny:-? możesz to uzasadnić? 2. Cytat:p.s. walkuje to ksonikowi caly czas na pw, ale on nigdy nie ma czasu... xD Co to znaczy walkuje? Faktycznie nie mam czasu no i co ? :idea: 3. Co chcesz osiągnąć pisząc taki temat? - rafki - 19-07-2008 18:50 BizNET napisał(a):1. warn tu, warn tam... BizNET napisał(a):Co to znaczy walkuje? Faktycznie nie mam czasu no i co ? :idea: jajco! :-> BizNET napisał(a):Co chcesz osiągnąć pisząc taki temat? opinie ludzi [ Dodano: 2008-07-19, 19:54 ] p.s. nie lize dupy... chce wiedziec opinie - BizNET - 19-07-2008 18:58 Cytat:warn tu, warn tam... Pochopny byłbym wtedy gdy te warny były by nie słuszne. Uważasz że nie są? Cytat:p.s. nie lize dupy... chce wiedziec opinie Można prosić o trochę kultury? Chyba się zapominasz... - mjs17 - 19-07-2008 19:17 rafki napisał(a):mjs17 napisał(a):ały czas na forum nie spędzam bo przecież mam inne obowiązki wiesz powiem krótko ty jesteś bardzo mądry napisać to każdy potrafi. Dziennie jest pisane od 300-500 postów a może nawet więcej i teraz ja praktycznie sam jako mod muszę to wszystko przeglądać itd. co zajmuje sporo czasu. Na forum jest masa szpamu nowi użytkownicy w ogóle nie sprawdzają czy temat był czy nie tylko piszą co popadnie zresztą stali bywalcy nieraz popełniają też te błędy i powinni się cieszyć ze nie daje ostrzeżeń za to ale chyba będę musiał to robić to może wtedy każdy się nauczy. Ja już rafki nie chce ci przypominać ze ostatnimi czasy dużo było z tobą kłopotu i to głównie za twoją sprawką i Xnation powstały tematy których w ogóle nie powinno być na forum po prostu krótko mówiąc masa szpamu i powinieneś się cieszyć ze masz tylko jedno ostrzeżenie bo to był łagodny wymiar kary. Gdzieś tam na początku napisałeś ze reaguje zbyt wolno to już na ten temat się wypowiedziałem że nie mam też tyle czasu aby cały czas spędzać na forum są też inne sprawy ![]() A za te wulgaryzmy powinieneś dostać ostrzeżenie i to z miejsca po prostu administracja cię oszczędza a na marginesie mówiąc to nie jest twoje pierwsze przeklinanie na forum więc nad tym też prosiłbym abyś się zastanowił. Teraz za każdy wulgaryzm będą ostrzeżenia. TO TYLE ODE MNIE :-) |