Problem (a moze i nie) z lapkiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem (a moze i nie) z lapkiem (/Temat-Problem-a-moze-i-nie-z-lapkiem-23007) |
Problem (a moze i nie) z lapkiem - Tomsh - 24-06-2008 17:54 Witam, mam taki jakby problem z laptopem... mianowicie: Gdy jest włączony i nie ma mnie przy nim (nikt go nie dotyka) przełącza się w stan "sleep", czyli śpi i teraz mój problem: jak to wyłączyc? Czy to się da syłączyc? Bo sciągam sobie cos i mi sie wyłacz to troche wkurzające... PS. Posiadam windows Vista - rafki - 24-06-2008 18:20 poszukaj w biosie albo [nie wiem czy jeszcze tak jest w viscie] prawy przycisk myszy, wlasciwosci, i tam zakladka ustawienia, albo wygaszacz ekranu i klikasz zaawansowane [jak znajdziesz cos innego to nie krepuj sie, bo nie pamietam czy to sie wylaczalo w zaawansowanych... ] - nataniel1975 - 24-06-2008 18:31 Start/panel sterowania/system i konserwacja/opcje zasilania i tam zmień ustawienia planu w którym jesteś. - Tomsh - 24-06-2008 18:46 Dzieki chłopaki, przyłożyłem sobie to na angilski i wszystko jest git :-) Jeszcze raz wielkie dzięki |