Tworzymy historie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Tworzymy historie (/Temat-Tworzymy-historie-230) |
Tworzymy historie - Marello - 04-12-2009 21:36 Jeszcze nasuneła mi się jedna zabawa zapożyczona z innego forum, a mianowicie tworzymy historie po pięć słów każdy Ja zacznę: Pewnego razu gdy szedłem po... (następna osoba kopiuje to co ja napisałem i dopisuje swoje 5 słów) RE: Tworzymy historie - Alcor - 04-12-2009 21:50 Pewnego razu gdy szedłem po soczek do naszego osiedlowego sklepu... RE: Tworzymy historie - Marello - 04-12-2009 21:53 Pewnego razu gdy szedłem po soczek do naszego osiedlowego sklepu, spotkałem nasza wychowawczynie, która miała... RE: Tworzymy historie - Andre101 - 04-12-2009 21:56 Pewnego razu gdy szedłem po soczek do naszego osiedlowego sklepu, spotkałem nasza wychowawczynie, która miała bardzo obcisłą bluzkę i doprowadziła... RE: Tworzymy historie - Alcor - 04-12-2009 21:57 Pewnego razu gdy szedłem po soczek do naszego osiedlowego sklepu, spotkałem nasza wychowawczynie, która miała bardzo obcisłą bluzkę i doprowadziła mnie do bardzo silnego bólu... RE: Tworzymy historie - Kilol - 04-12-2009 22:06 Pewnego razu gdy szedłem po soczek do naszego osiedlowego sklepu, spotkałem nasza wychowawczynie, która miała bardzo obcisłą bluzkę i doprowadziła mnie do bardzo silnego bólu,który sparaliżował moje piękne ciało. RE: Tworzymy historie - Alcor - 04-12-2009 22:10 Pewnego razu gdy szedłem po soczek do naszego osiedlowego sklepu, spotkałem nasza wychowawczynie, która miała bardzo obcisłą bluzkę i doprowadziła mnie do bardzo silnego bólu, który sparaliżował moje piękne ciało. Podszedłem do niej i spokojnie zapytałem... RE: Tworzymy historie - Admin - 04-12-2009 22:15 Pewnego razu gdy szedłem po soczek do naszego osiedlowego sklepu, spotkałem nasza wychowawczynie, która miała bardzo obcisłą bluzkę i doprowadziła mnie do bardzo silnego bólu, który sparaliżował moje piękne ciało. Podszedłem do niej i spokojnie zapytałem co tu robisz dzierlatko... RE: Tworzymy historie - Kleszczman - 04-12-2009 23:33 Pewnego razu gdy szedłem po soczek do naszego osiedlowego sklepu, spotkałem nasza wychowawczynie, która miała bardzo obcisłą bluzkę i doprowadziła mnie do bardzo silnego bólu, który sparaliżował moje piękne ciało. Podszedłem do niej i spokojnie zapytałem co tu robisz dzierlatko. Ona tylko na mnie popatrzyła... RE: Tworzymy historie - Enemy - 04-12-2009 23:36 Pewnego razu gdy szedłem po soczek do naszego osiedlowego sklepu, spotkałem nasza wychowawczynie, która miała bardzo obcisłą bluzkę i doprowadziła mnie do bardzo silnego bólu, który sparaliżował moje piękne ciało. Podszedłem do niej i spokojnie zapytałem co tu robisz dzierlatko. Ona tylko na mnie popatrzyła i powiedziała chodź ze mną... |