[Pożyczka] [AP] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Pożyczka] [AP] (/Temat-Pozyczka-AP-22969) |
[Pożyczka] [AP] - kactuzz - 23-06-2008 09:49 Dzisiaj dostałem wypłatę z 07bux i zleciłem kolejną (74$) już w pełni jako premium. Więc w do tygodnia powinienem otrzymać. Sami wiecie ile trwa dodawanie refków a chciałbym jeszcze coś dokupić. Więc czy ktoś by mi nie pożyczył 62$ lub w ostateczności 31$ na około tydzień? W 1 przypadku oddam hmm 65$, w drugim 33$ (co do prowizji możemy się troszkę potargować :-> ) Chodzi oczywiście o ap. [Pożyczka] [AP] - Coristo - 21-06-2013 06:50 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |