Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
sposób jak szybko klkac linki w bux - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271)
+---- Wątek: sposób jak szybko klkac linki w bux (/Temat-sposob-jak-szybko-klkac-linki-w-bux-22890)

sposób jak szybko klkac linki w bux - kujaziom - 17-06-2008 19:48

Witam!
Poszukuję chętnych i młodych ludzi którzy mnóstwo czasu spędzają w na klikanu w linki, a przy okazji chciałoby zarobić dodatkowe pieniądze.
Otóż jestem autorem poradnika o szybszym klikaniu klikasz tylko 1s (który sprzedaję także na innych portalach). Jednak by zwiększyć sprzedaż, proponuję prosty układ. Ty, jako znawca sieci wyszukujesz klientów, a ja za każdego klienta płacę Ci 10zł. Jestem uczciwym człowiekiem, sam poradnik sprzedaję po 19,90zł, tak więc dostajesz 50% zysku!
Nie ufasz mi, lub myślisz, że jestem nieuczciwy? Sprawdź sam, znajdź jednego kupca i zobaczysz jak szybko Twoje konto bankowe powiększy się o 'dychę'!
Jeśli jesteś zainteresowany ofertą, lub znalazłeś już kupca, napisz! i poradnik nie wolno rozprzestrzeniać bez mojej zgody .

[email protected]
lub gg 7418598

- travispl - 17-06-2008 19:49

kujaziom napisał(a):Otóż jestem autorem poradnika o szybszym klikaniu klikasz tylko 1s

Hack JavaScript. Już od jakiegoś czasu znany na forum :roll: :roll:

- JereManU - 17-06-2008 19:50

kujaziom napisał(a):Otóż jestem autorem poradnika o szybszym klikaniu klikasz tylko 1s

W tym wypadku to oszustwo.

- Zcna - 17-06-2008 19:53

Odkryłeś ameryke jaki tu poradnik tu wystarczy dwa zdania napisać jak to zrobić
Widze że za Łatwo chcesz kase zarobić :roll:

- mjs17 - 17-06-2008 20:41

kosz

sposób jak szybko klkac linki w bux - Killer - 11-03-2011 01:49

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.