[alertpay] > [moneybookers] [9$] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [alertpay] > [moneybookers] [9$] (/Temat-alertpay-gt-moneybookers-9-22842) |
[alertpay] > [moneybookers] [9$] - nikosis - 15-06-2008 10:08 Sprzedam pieniądze z konta Alertpay, w zamian za pieniądze w banku moneybookers w kwocie: 9 $ Dodam gratis 0,5 $. Żeby tranzakcja była bezpieczna powołam się na to, że jestem administratorem na popularnej stronie internetowej (jeżeli ktoś jest zainteresowany WYMIANĄ link podam na PW), tak więc ważna dla mnie jest moja reputacja. [alertpay] > [moneybookers] [9$] - Coristo - 21-06-2013 06:50 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |