Pare pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pare pytań (/Temat-Pare-pytan-22800) |
Pare pytań - BloodAngels - 13-06-2008 12:01 Więc zacząłem przygodę z bukiem i mam kilka pytań: Co to jest: Handicap (np (1:0)) Podwójna szansa (Na co podwójna) Połowa/Wynik końcowy ( Pisze 1/1 czyli??) Poniżej/Powyżej (A to co) Re: Pare pytań - cpunek - 13-06-2008 12:24 BloodAngels napisał(a):Więc zacząłem przygodę z bukiem i mam kilka pytań: mysle ze jasno to wyjasnilem jak cos to pytaj PS. nalezy sie za to 1 darmowy zaklad (joke) - BloodAngels - 13-06-2008 12:33 Dzięki wielkie przyda się komuś również wiec nie usuwać :mrgreen: - mrw111 - 13-06-2008 13:42 Wyjaśnię wszystko w skrócie i przejrzyście Handicap (np (1:0)-czyli że drużyna dostaję w tym przypadku 1bramkę na start. Podwójna szansa (Na co podwójna)-powiedzmy mecz Polska-Austria. I dajesz na Polskę 1X czyli że Polska wygra lub zremisuje. To jest podwójna szansa. Jest dużo mniejszy kurs ale dużo większa szansa na wygraną. Połowa/Wynik końcowy ( Pisze 1/1 czyli??)Czyli kto będzie prowadził po pierwszej połowie lub remis, a kto wygra mecz lub remis. Poniżej/Powyżej (A to co)Czyli czy będzie powyżej 2bramki czy poniżej. Albo w NBA czy obie drużyny zdobędą powyżej 200pkt. czy mniej Myślę że wyjaśnilem to w sposób szczegółowy i zrozumiały :-) Pare pytań - piotrekprorok - 26-10-2015 08:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |