Fmperfumy - zarabiaj do 30% wartosci perfum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Fmperfumy - zarabiaj do 30% wartosci perfum (/Temat-Fmperfumy-zarabiaj-do-30-wartosci-perfum-22795) |
Fmperfumy - zarabiaj do 30% wartosci perfum - fusek1 - 13-06-2008 10:29 Pragne przedstawic Wam moj program partnerski:-) Zapraszamy do współpracy z firmą FM Group - dystrybutorem perfum, feromonów, żeli do kąpieli, balsamów, dezodorantów, roll-on oraz pianek do golenia i wód po goleniu. Firma oficjalnie otworzyła rynek polski (jako pierwszy) we wrześniu 2004 r. W 2005 r. firma FM weszła na rynki - Słowacji, Czech, Austrii, Węgier i Rumunii. Rok 2006 i 2007 to ekspansja na kolejne rynki całego świata, m. in. Anglię, Niemcy, Serbię, Bułgarię, Litwę, Izrael, Australia, Ukraina, Włochy, Hiszpania, Grecja, Nigeria i wiele innych. W kolejnych krajach też tworzą się już grupy sprzedażowe i będą otwierane kolejne kraje dla konsultantów FM. FM GROUP to szybko rozwijająca się firma na rynku perfumeryjnym. Tworzą ją młodzi i energiczni ludzie, co sprawia , że szybko odpowiadamy na wymagania i potrzeby klientów. W naszej ofercie jest szeroki wybór światowych zapachów, tych lekkich, orzeźwiających a także tych ciężkich i zmysłowych. Z kazdego perfumu masz az 30 % jego wartosci:-))) Co najwazniejsze wyplacaja:-)) http://www.gosiat.fmperfumy.pl/index.php [ Dodano: 2008-06-28, 19:51 ] Mam opracowany sposób dzięki któremu (zamawiając perfumy tylko dla siebie ) dojdziecie w ciągu 4 miesięcy do 4 tys. miesięcznie:-) ja mam 600 ziko;p Fmperfumy - zarabiaj do 30% wartosci perfum - Admin - 11-02-2012 11:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |