[Rozwiązane]e-mail od Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]e-mail od Lockerz (/Temat-Rozwiazane-e-mail-od-Lockerz-2268) |
[Rozwiązane]e-mail od Lockerz - Vesperus - 25-02-2010 23:03 Jestem kompletnie zielony i nie wiem czy tak ma być jak jest A mianowicie mam od 3 dni Z-LIST przysłali e-maila żebym zaktualizował dane a teraz przyszła taka wiadomość czy to normalne ? Dear Lockerz Member, In the e-mail Z-List confirmation sent yesterday there was a typo in the first paragraph stating that there were 'not' going to be lots of benefits. Please accept our apologies. Being Z-List members you will be enjoying tons of benefits exclusive to Z-Listers. An updated message is below. Regards, -Lockerz Crew RE: e-mail od Lockerz - Alcor - 25-02-2010 23:08 Do pierwszego paragrafu wyslanego wczoraj potwierdzenia dotyczacego statusu Z-List wkradł sie blad, wedlug ktorego nie odczujecie zadnych korzysci z uzyskania Z-Listera. Przyjmijcie nasze przeprosiny. Poprzez bycie Z-Listerem odczujecie wiele przywilejow, dostepnych tylko dla tej grupy uzytkownikow. Uaktualniona wiadomosc znajduje sie ponizej. Tłumaczenie by Reedo [Rozwiązane][Rozwiązane]e-mail od Lockerz - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |