Propozycja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Propozycja (/Temat-Propozycja-22579) |
Propozycja - audia4 - 01-06-2008 13:14 Jako że żaden mod i admin nie odpisali to napisze tu: Wpadłem na taki pomysł, żeby userzy nie robili za kazdym razem nowego tematu do innej oferty. Tylko pisali w jednym swoim. Bo tak to sie robi bałagan i nic nie można znaleść. Każdy by nazwał swój temat: np. Oferty Audia4 co o tym sądzicie ?? - BizNET - 01-06-2008 15:29 Hmmm postawię się na miejscu usera. Więc chciałbym się zapisać do jakiejś firmy i wchodzę w dział oferty, teraz muszę u każdego usera patrzeć co ma do zaoferowania? A następnie czy to nadal aktualne? Jeszcze taka uwaga: Jeśli w temacie będzie po kilka ofert to ludzie będą pytali o różne rzeczy ale nie każdy będzie wiedział do której oferty to pytanie/odpowiedź należy, i może zrobić się trochę chaos... Jak reszta? - tomciozet - 01-06-2008 15:39 audia4 napisał(a):np. Oferty Audia4 I tak zawsze widać, kto zaczął temat bez konieczności jego czytania. BizNET napisał(a):może zrobić się trochę chaos...Chaos i tak już jest (i nadal będzie), więc nie wiem, czy warto coś zmieniać. :?: - BloodAngels - 02-06-2008 14:19 Mi Wszystko jedne , chodź wole zeby bylo wszystko w jednym :evil: - BizNET - 02-06-2008 14:49 Cytat:Chaos i tak już jest (i nadal będzie), więc nie wiem, czy warto coś zmieniać. chaos a chaos to różnica... W tym sztuka by był mniejszy Ja proponował bym zostawić to jak jest a nadać np: ograniczenie userom do dodawania nie częściej niż 1 tematu na tydzień? Wtedy ograniczylibyśmy to spamowisko - BizNET - 11-06-2008 19:27 Coś trzeba z tym zrobić... Może dodać nowy dział dla ofert związanych wyłącznie z refbackiem? A następny do wszystkich innych? Lub nasuwa mi się inne wyjście: Ograniczenie userom dodawania nowego tematu nie częściej niż np: co 2 tyg Co wy na to? proszę o szybie odpowiedzi - BizNET - 11-06-2008 21:07 HALO JEST TU KTO ??? :evil2: - audia4 - 12-06-2008 06:32 Myśle że ten dział związanych wyłącznie z refbackiem to dobry pomysł. Propozycja - Killer - 11-03-2011 01:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |