Dziwny błąd gg - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Dziwny błąd gg (/Temat-Dziwny-blad-gg-22434) |
Dziwny błąd gg - Tomsh - 23-05-2008 21:28 Mam problem. Otoż mam laptopa y angielskim szstemem vista i zmieniona klawiature na polska (ze po polsku) i nie moge uzywac pytajmikow, i innych znakow(nawiasow itp) bo sa w innych miejscach niz napisane sa na klawiaturze (naprzyklad jesli chce napisac y to musze nacisnac z (itp z nawiasami tez tak jest). No i teraz pztanie jak to zmienic (jesli bzm mogl to wstawilbym tutaj pytajnik) Prosze o jakas porade. EDIT tzlko na googlach moge pisac normalnie a na forum i gg tak beynadziejnie Nie pztajcie ile cyasu pisalem tą wiadomośc I jeszcze cos odkrylem. Raz pisze dobrze a raz nie... chyba mam jakis skrot klawiszowy ktorz to przelacza bo rAZ pisze dobrze a raz nie... Re: Dziwny błąd gg - krzysiek349 - 23-05-2008 21:33 Tomsh napisał(a):Mam problem. Nacisnij CTRL+SHIFT (z lewej obydwa) i po kłopocie jesli znowu nacisniesz to samo to bedziesz pisal zamiast z to y pozdrawiam |