Mail of lockerz w sprawie koszulki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Mail of lockerz w sprawie koszulki (/Temat-Mail-of-lockerz-w-sprawie-koszulki-2238) |
Mail of lockerz w sprawie koszulki - Johnykalesony - 25-02-2010 15:41 hmm dostałem taka o wiadomość od lockerz: Kod: Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of early members who discovered Lockerz before our official launch. As a member of the Z-List, you will not enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt. RE: Mail of lockerz w sprawie koszulki - adik0070 - 25-02-2010 16:02 To ja powiem ;D Wysyłają koszulki i masz się upewnic że twój adres jest prawidłowo wpisany w zakładce MyAccount do 7:00 AM EST, Friday, 26 FEB 2010. Czyli w piątek do 2.00 w nocy ;D RE: Mail of lockerz w sprawie koszulki - Baczex - 25-02-2010 16:18 Dostałem dziś to samo. a tu tłumaczenie (!!! NIE MOJE TYLKO PRZETŁUMACZONE PRZEZ LEOPARD_96!!!!) podziękuj jemu Drogi użytkowniku Lockerz, Gratulujemy zostania Z-Listerem. Jesteś teraz członkiem bardzo ekskluzywnej grupy, która korzysta z Lockerz od bardzo wczesnego okresu serwisu. Teraz będziesz miał wiele korzyści, jak np. Otrzymanie darmowej koszulki. Zanim wyślemy Ci T-Shirt?a musisz sprawdzić i ew. poprawić swoje dane do 7:00 AM EST, Piątek, 26 FEB 2010. Jeśli twój adres nie jest sprawdzony, nie będziemy mogli wyślać twojej koszulki. Znajdziesz ustawienia konta w prawym górnym rogu w zakładce (linku) ?My Account?. Upewnij się, że wszystko jest wpisane w angielskim alfabecie (bez ą, ę, ó) i, że wszystkie pola są poprawnie wypełnione. Jeśli wszystko jest OK, powinieneś dostać potwierdzenie wysyłki w ciągu 3-5 dni roboczych. *PODZIĘKOWANIA* Mniej, więcej coś takiego. Tłumaczone na szybko Smile. RE: Mail of lockerz w sprawie koszulki - Johnykalesony - 25-02-2010 18:54 Dzieki macie + |