3 Konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: 3 Konta (/Temat-3-Konta-22346) |
3 Konta - koli - 18-05-2008 13:01 Konta do Sprzedania: bux.to Minimum wynosi 10$ Wypłacalna na koncie znajduje się $ 3.9600. Cena : Do uzgodnienia Chodzi o groszowe sprawy :-) buxdotcom.com Na koncie znajduje sie $5.04 Jest 1 polcony który wyklikal 207 klikow (lecz dlugo nie klikałem i nie wiem czy dalej klika... ) Wyplata tez 8 $ wiec brakuje 3$ Cena : Do uzgodnienia Chodzi o groszowe sprawy :-) masterbux.net na koncie jest 4.02 $ 2 poleconych ( nie wiem czy klikaja) wyklikali 148 wyplata od 10 Cena : Do uzgodnienia Chodzi o groszowe sprawy :-) Pieniadze najlepeij bym chciał na mbank (znize nawed cene) albo standardowo na PP 3 Konta - Killer - 11-03-2011 01:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |