![]() |
Program do wyliczania zarobków - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Program do wyliczania zarobków (/Temat-Program-do-wyliczania-zarobkow-22343) Strony: 1 2 |
Program do wyliczania zarobków - travispl - 18-05-2008 11:40 [center]WITAM[/center] Zapewne nie jeden z was nie wie dokładnie ile zarabia dziennie, otóż ja napisałem prosty program w Excelu, który umożliwi wam obliczenie dokładnych zarobków. Jakie funkcje ma ten program - Oblicza zarobek z wyklikanych własnych linków - Oblicza zarobek z wyklikanych linkow refferali - Wyświetla ile aktualnie masz pieniędzy na koncie (całoć) - Wyświetla ile aktualnie masz pieniędzy na koncie (przed wypłatą) - Wyświetla ile potrzebujesz jeszcze pieniędzy żeby zlecić wypłatę - Oblicza ile w danym miesiącu zarobiłeś najwięcej - Oblicza ile w danym miesiącu zarobiłeś najmniej - Oblicza twój średni dzienny zarobek - Obok wszystkich pól jest tabela w której napisane są dni i pole do wpisania "dziennego zarobku" o którym napisze później CO TRZEBA ZROBIC ABY PROGRAM DZIALAL PRAWIDLOWO -W polu Już wypłacone wpisujemy ile aktualnie już wypłaciliśmy pieniędzy -W polu Bonus wpisujemy ile dostaliśmy bonusu na zapisanie się w buxie -W polu Minimalna kwota do wypłaty wpisujemy jakie jest minimum wypłaty -W polu Moje Kliki wpisujemy liczbę ze strony: Kod: # of Website Visits XXX -W polu Kliki refków wpisujemy liczbę ze strony: Kod: # of Referral Website Visits XXXX Dalej program liczy sobie sam [scroll]PAMIĘTAJ!!![/scroll] Tam gdzie pisze Kod: Dzisiaj zarobiłeś [scroll]UWAGA[/scroll] Program liczy tylko w dolarach!!! Załącznik do pliku jest na końcu postu Myślę że się przyda :-> - audia4 - 18-05-2008 11:42 program jak program- bardziej arkusz kalkulacyjny. - eXv - 18-05-2008 11:44 Spoko przyda się. - JereManU - 18-05-2008 11:45 Może skorzystam. :-) Przetestuję... - Defit - 18-05-2008 12:42 No na pewno się przyda! - travispl - 18-05-2008 15:45 audia4 napisał(a):program jak program- bardziej arkusz kalkulacyjny.Właśnie program napisany jako arkusz kalkulacyjny :-P I jak podoba wam się?? ;-) - Xnation - 18-05-2008 15:48 Szkoda że nie jest z rozszerzeniem exe :-( ale pomysł dobry! - travispl - 18-05-2008 16:00 Mogę z niego zamiast RAR'a zrobić plik instalacyjny pod Windowsa - BizNET - 18-05-2008 18:21 Witaj! Jeśli znasz się na tym i potrafisz wykonać coś takiego, możesz również do programu załączyć logo zarabiam.com ? Oczywiście takie działanie było by Tobie wynagrodzone! Dodatkowo promowalibyśmy Twój program i jego coraz to nowsze wersje ;-) Projekt jak najbardziej w dobrym kierunku! Gratuluję pomysłu ;-) - eXv - 18-05-2008 18:31 Jemu chodzi tylko o wypakowanie poprzez pliku .exe ale jest możliwość zrobienia takiego programu też. A z logiem nie ma problemu wogóle. |