NOWY SEZON - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NOWY SEZON (/Temat-NOWY-SEZON-22336) |
NOWY SEZON - tomciozet - 20-05-2008 22:17 Jak już wcześniej wspominałem PP zablokował mi wszystkie środki pieniężne. A więc również opłaty za udział w konkurach, których jestem organizatorem. W związku z tym mam do was - userzy bardzo ważne pytanie: CZY ZGADZACIE SIĘ NA JESZCZE JEDNĄ OPŁATĘ ZA UDZIAŁ W NASZYCH KONKURSACH (TYM RAZEM PO 1,01$ NA AP!)? PODZIAŁ NAGRÓD NA ZAKOŃCZENIE SEZONU: 1. MIEJSCE: 50% Z CAŁEJ PULI 2. MIEJSCE: 25% Z CAŁEJ PULI 3. MIEJSCE: 15% Z CAŁEJ PULI POZOSTAŁE 10% - NA RAZIE TAJEMNICA. :-> W NOWYM SEZONIE GRAMY SYSTEMEM "KAŻDY Z KAŻDYM + REWANŻ". MOŻLIWE SĄ RÓWNIEŻ REMISY. PS W ankiecie mogą brać udział tylko osoby zainteresowane ewentualnym startem w konkursach! PS 2 Stawki za udział możemy oczywiście jeszcze podnieść. :arrow: - evolucja - 21-05-2008 09:59 mi pasuje :-| z chęcią zapłacił bym nawet 3$ :-> - audia4 - 21-05-2008 12:19 mi też pasi Nowy Sezon - Killer - 11-03-2011 01:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |