Prosba do kogos z kontem w MBanku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prosba do kogos z kontem w MBanku (/Temat-Prosba-do-kogos-z-kontem-w-MBanku-22327) |
Prosba do kogos z kontem w MBanku - sarevok - 17-05-2008 17:24 Witam, Mam prosbe do kogos z kontem w MBanku. Mianowicie, chcialbym uczestniczyc w najnowszej akcji forumowej Makaja, jednak nie posiadam jeszcze zadnych srodkow na AlertPay. Moja prosba jest taka, przeleje komus 4 zł na konto w zamian za przelanie 1,5$ na konto makaja w AlertPay. Bylby ktos chetny pomoc ? ;] - eXv - 17-05-2008 17:26 Przelewasz 5 zł to ci zapłace. Pisz do mnie na gg jak coś. GG masz w profilu. - sarevok - 17-05-2008 17:45 Zalatwione. Do kasacji. Prosba do kogos z kontem w MBanku - Killer - 11-03-2011 01:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |