[nowy] Myptc.net - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [nowy] Myptc.net (/Temat-nowy-Myptc-net-22266) |
[nowy] Myptc.net - zbigi20 - 13-05-2008 06:25 Wypłata od 10$ na Ap linków ok 16 po 1 cencie poleceni - 100% ciekawy serwis dobrze się zapowiada jak z wypłatą jeszcze nie wiem. link: MyPTC - darger1 - 13-05-2008 09:29 zapisałem się i kupiłem paczke poleconych . Nie zauwazylem ze wypłada w 30 dni roboczych:o [ Dodano: 2008-05-17, 15:03 ] Wg mnie to scam nie potrzebnie kupowałem paczke poleconych .Ciągle account balance sie mi zmienia , bez mojej wiedzy . Np: raz mam # of Referral Website Visits 97 pozniej , 77 wizyt (zmniejszone nie wiadomo czemu) a teraz # of Referral Website Visits 57 i zmniejsza mi sie account balance , niewiem oco chodzi . Tickety sa jakies lipne ,bo mozna wpisac bardzo mało liter nawet nie moge opisac tej sytuacji bo automatycznie sie kasuja dalej litey :roll: [nowy] Myptc.net - Killer - 28-02-2012 07:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |