Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Piszcie po polsku!!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8)
+------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28)
+------ Wątek: Piszcie po polsku!!! (/Temat-Piszcie-po-polsku-2226)

Piszcie po polsku!!! - Sglaz3 - 25-02-2010 12:00

Jeśli napiszecie po polsku do lockerz oni to przetłumaczą i wam odpowiedzą wcale nie musicie pisać do nich po angielsku...
Odpowiedź dostaniecie po angielsku...

RE: Piszcie po polsku!!! - MareKSG - 25-02-2010 13:02

Raczej wątpię by chciało im się jeszcze tłumaczyć. A nawet jeśli to lepiej ściągnąć sprawdzony program i wysłać im czytelną wiadomość po angielsku, bo w translatorze na google tłumaczy tak, że nic nie wiadomo

RE: Piszcie po polsku!!! - Sglaz3 - 25-02-2010 13:22

Tylko że jak im napisałem po polsku to mi jakoś odpowiedzieli...więc...

RE: Piszcie po polsku!!! - Leopard - 25-02-2010 14:10

Sglaz3 pewnie automatyczną odpowiedź dostałeś, która "nie patrzy" na to co napisałeś, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd Smile. Temat do usunięcia.

RE: Piszcie po polsku!!! - adminek - 25-02-2010 14:29

hahah co za zal ;/ myslenie nie boli uwierz

RE: Piszcie po polsku!!! - Yanke$ - 25-02-2010 14:46

To wyślij nam treść wiadomości, którą wysłałeś im, oraz tą, którą otrzymałeś. I wszystko będzie jasne. P0zdr0 xD
Najlepiej tutaj Big Grin

RE: Piszcie po polsku!!! - Sglaz3 - 25-02-2010 15:35

Napisałem im że w mojej miejscowości jest jedna sieć i że jak jest więcej niż 3 konta z jednego IP to nie konta fake tylko z jednej sieci...
Oni odpsali że rozumieją że może być jedna sieć, tylko trzeba pamiętać że jeden użytkownik może mieć jedno konto...

RE: Piszcie po polsku!!! - Sglaz3 - 26-02-2010 12:00

A i jakby to była automatyczna odpowiedź to nie napisali by mi że cieszą się że pisze z tak dalekiego kraju jakim jest polska...

RE: Piszcie po polsku!!! - Pietia888 - 26-02-2010 21:31

Witam. ja pisałem meila do po polsku lockerz i piszą że mam dostać za tydzień odpowiedź tylko że dzisiaj restock a chcem coś zamówić i mam 1100 ptz i niewiem czy lepiej zamówić coś za 500 ptz (bo dla osub które się pszyznały to żekomo odebrali połowę ptz) to może i ja zamówię coś za 500ptz jak radzicie? dostanę bana nawet jak wysłałem im e-maila ?

jeżeli lepiej będzie jak wyśle meila po angielsku to napiszcie , jeżeli wysłałem na zły adres to piszcie na jaki mam wyłsłac

oto fotki :
http://img710.imageshack.us/gal.php?g=beztytuulockerzcz1.png

RE: Piszcie po polsku!!! - Yanke$ - 28-02-2010 13:36

Napisałeś do [email protected], a to się pisze do All other inquiries ( czy co ). napisałeś na skrzynkę, gdzie się zgłasza błędy w stronce, o ile dobrze pamiętam <mysli>