Cło i VAT za Ratchet & Clank Bundle - PSP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Cło i VAT za Ratchet & Clank Bundle - PSP (/Temat-Clo-i-VAT-za-Ratchet-Clank-Bundle-PSP-2224) |
Cło i VAT za Ratchet & Clank Bundle - PSP - Artur1995Zdw - 25-02-2010 11:36 Witam! Myślałem, że na restock'u zakupię iPoda Shuffle, ale dzięki opcji Play dorobiłem do Ratchet & Clank Bundle - PSP Ile zapłacę za to przy odbiorze? I jak to policzyć? Kosztuje to 250$ na amazon.com W zaokrągleniu pomnożę przez 3 (kurs dolara) Wyjdzie 750 zł I co dalej? Przy odbiorze co się płaci? Samo cło? Sam VAT? Czy VAT i cło razem? W wątku z przykładami ile zapłacimy za Ratchet & Clank Bundle - PSP jest 140 zł. Ale żeby nie męczyć to się raz zapytam i dam spokój ;p Jak policzyć całość jaką zapłacę przy odbiorze? Kurde. Teraz zobaczyłem. Sorry za zły dział. Skakałem po kilku żeby poszukać coś o tym podatku czy co to tam jest i w złym dziale napisałem. RE: Cło i VAT za Ratchet & Clank Bundle - PSP - Alcor - 25-02-2010 14:27 Za psp Ratchet&Clank Bundle zapłacisz około 140 zł. RE: Cło i VAT za Ratchet & Clank Bundle - PSP - Artur1995Zdw - 25-02-2010 17:27 Aha Dzięki za upewnienie ;p A jak to wyliczyć? Cło = (Wartość z Amazon.com * kurs dolara) * 5% Vat = ((Wartość z Amazon.com * kurs dolara) + Cło) * 22% Jeśli to jest dobrze to jak będzie przy odbiorze? Zapłacę cło z Vatem? Samo cło? Czy sam VAT? |