[Nowy] Oxynoz.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nowy] Oxynoz.com (/Temat-Nowy-Oxynoz-com-22199) |
[Nowy] Oxynoz.com - zbigi20 - 06-05-2008 05:52 Firma nowa francuska. to dobrze bo w większości wypłacalne Wypłata od 10$ na PP firma podobna do wypłacalnego magic..., i maxof.... Na skrzynkę codziennie przychodzi ok 13 maili po 1-4 centów. Dziennie to ok 30, jak dla mnie to super, spokojnie może rywalizować z buxami. na wypłatę jeszcze nie uzbierałem. link:oxynoz.com Rejestracja: Inscription Przy rejestracji zaznacz język francais min. Age - wiek Salaire annuel : wpisz swoje zarobki roczne suma jakakolwiek - Kropa123 - 06-05-2008 10:13 Zapisany Całkiem sporo te 30 centów ale ile wynosi procent od refa ? Mam problem o co chodzi z tym ? Cytat:Si vous avez perdu vos identifiants (Pseudo et mot de passe), - zbigi20 - 06-05-2008 10:47 DZIĘKI ZA ZAPIS. Poleceni na I progu = 20% - Kropa123 - 06-05-2008 15:11 Nie mogę się zalogować jak mam to zrobić możesz mi wytłumaczyć ??? EDIT Już się domyśliłem wszystkiego :-) Ale znowu mam problem jak się nazywa ten napis gdzie się klika na linki ??? - zbigi20 - 06-05-2008 15:47 ROZUMIEM ŻE KONTO ZAŁOŻYŁEŚ JEŻELI TAK TO: [b:-|df880cd93]CONNEXION [/b:-|df880cd93]I LOGIN HASŁO I KOD I WSZYSTKO, NA STRONIE BANRÓW NA RAZIE NIE MA ALE PRZYCHODZĄ CODZIENNIE NA SKRZYNKĘ. sprawdź wielkość liter, mam ciebie jako poleconego to konto masz. Aha jeżeli chodzi o linki w mailu to niektóre odliczają czas 30 sek to wiadomo, a niektóre do 3 kliknięć na stronie jak pojawi się napis Merci czyli dziekuje to link zaliczony. tu klikamy: [b:-|df880cd93]Payer au clic[/b:-|df880cd93] ale na razie nie ma co. Wystarczy że codziennie sumiennie wyklikasz maile i wystarczy. Nie raz się zdarza że strona się źle załączy to trzeba kliknąć jeszcze raz aż będzie odliczać czas (jeżeli to taki link) albo klikniesz na stronie w link i otworzy ci w drugim oknie klikaj w tedy w inny, wszystki kliknięcia muszą być w jednym oknie na górze zobaczysz odliczanie do 3. - Kropa123 - 06-05-2008 16:36 Ok wszystko już wiem ciekaw jestem kiedy przyjdą płatne emaile :-) [Nowy] Oxynoz.com - Killer - 28-02-2012 07:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |