Przepraszam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przepraszam (/Temat-Przepraszam-22174) |
Przepraszam - eXv - 03-05-2008 13:44 Witam. Jak widzicie po długej przerwie wróciłem i chciałęm wszystkich przeprosić jeśli kogoś uraziłem, a szczególnie Xoncia za wyzwiska na forum za warn. Mam nadzieje, że to się już nie powtórzy i zostanę tu jak najdłużej. Zostałem odbanowany, ponieważ postanowiłem się zmienić na dobre, tak jak to było na początku i przez jedno słowo, tyle się stało bardzo żałuje tego i obiecuje poprawę. Ps. z tymi fotami to był pic. Pozdrawiam, eXv - mrw111 - 03-05-2008 16:57 Proszę o nie nadawanie mi bana czy warna. Ale skoro wszystko się układa może wrócił by BizNET i wywalił GeneralModa bo daje takie dziwne warny :/ Przepraszam - Killer - 11-03-2011 01:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |