IncomeBux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: IncomeBux (/Temat-IncomeBux-22144) |
IncomeBux - ekspert - 09-06-2008 17:25 Witam, Mam problem z wypłatą w IncomeBux. Co mam zrobić żeby mi wyplacili... Dziś jest poniedziałek, a wypłatacją w poniedziałki na AP, więc jest szansa że mi wypłacą... Ale co mam zrobić przedtem... Pokazana jest tam taka tabelka po kliknięciu na CashOut...: Nr Cashout Method Request day example: How to Edit? Ready for payout 1 AlertPay Monday [email protected] Payout 2 MB Tuesday [email protected] Payout 3 EG Wednesday [email protected] Payout 4 LR Friday [email protected] Pause Jest tu napisane: example: How to Edit? i [email protected] . To znaczy że coś muszę zmienić w profilu... Ale jak...? Powiedzmy że mój AP to: [email protected] . Co muszę zmienić i napsać żeby zażądać wypłaty na AP ? Pozdrawiam. - JereManU - 09-06-2008 17:29 ekspert napisał(a):Powiedzmy że mój AP to: [email protected] . Co muszę zmienić i napsać żeby zażądać wypłaty na AP ? [email protected] - ekspert - 09-06-2008 17:38 Dziękuję JereManU :-) - Tomsh - 09-06-2008 19:29 ekspert, raczej nie spodziewaj się z tąd wypłaty, bo firma już chyba od dawna nie płaci (przynajmniej mi) - ekspert - 10-06-2008 15:27 Spróbować można, nie zaszkodzi - rafki - 10-06-2008 17:21 no i musisz ja rzadac w poniedzialek w poludnie |